Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyira utálom ezt a kérdést mennyi a vég.sebje végsebbel fogsz közlekedni nem hát akkor meg amúgy is változó ez olyan kérdés hogy mondjuk tegyük fel le jársz gyurni és a nagy pofáju haverok meg kérdik hogy te mennyit nyomsz fekve sok mindentől függ hol fogod a rudat milyen a hát támla keskeny vagy széles hányszor ismétled meg nah mind1 amúgy meg ha azt mondanám hogy 130 már meg se vennéd vagy mi (egy jól belőtt mitonak 160-170 a végsebje) szevasz
am meg az érekellne mien hengerük van vas vagy nicozilos?
Hali! Hali! szeretnék mitot venni és kiszerentém kérni véleményeteket.. hogy birja a motor a terhelést átlagosan mennyi a végsebeségük meg mindent köszi
ez a mito Dadis-é volt,anno énis néztem.
Mann123 tesóval "mocis gurulás-on" vasárnap jönnek megnézni a mitot szolnokról
Üdv.Valaki tud e segíteni abban,hogy van egy Evo 1.em 94es évjárat,nemrég vettem aztán a műszerfalam elég érdekesen van felfogatva,és azt kérdezném hogy Az óráknak van e valami konzola esetleg külön,vagy hogy,hogy van az óráknak a felfogatása a fejidomba,esetleg ha valaki venné a fáradtságot lefényképezhetné nekem,és ha van valakinek ilyen konzola akkor érdekelne feltétlen.

sanyee
persze persze. akkor inkább várok tavaszig addigra szerezek még sok píínzt és veszek egy jót. olyasmit mint a tied
Jaja semmi papírja sincs vagy ha esetleg van is mire forgalomba lesz helyezve annyiba kerülne mint amennyi az enyém volt és azért van egy kis különbség. Úgyis jön a tél :'(, szerintem megéri várni. De én azt semmiféleképpen nem ajánlom. Meg érted aki egy régi mocit 2004-esnek árul ki tudja milyen dolgok vannak még a háttérben
akkor gondolom ahhoz a motorhoz semmi papír nincsen. hát mind1 felejtős. köszönöm a segítséget
köszönöm a segítséget. evo 2 az álmom de akkor lehet hogy tavaszig várnomkell. nemakarok akármien szart megvenni.
Úgy emlékszem ez a MITO már jó pár hónapja fent van, asszem 98-as volt az első hirdetésekben...
EZ csak egy 94-96-os evo 1-es. még a 99-es évjáratot sem közelíti meg, nem hogy a 2004-est. És még rendszám sincs rajta és marha drágán adja. nagyon max 280.000-at ér így. De én biztos meg nem venném így rendszám nélkül.
Vázon a villanyak tetejére való.
itt a kép is az alkatrészről
Hello

Kéne egy kis segítség, meg tudnátok mondani mi ez az alkatrész és hová való ? És ha esetleg valaki készítene egy fényképet a hűtőjéről, mert nem tudom mit kell alatta ill fölötte elvezetni....

És Vasfarok, sikreült már megtalálni a víztartály kupakot?
Sziasztok srácok! valami segítsen nekem! Első fékfolyadék tartály kéne nekem, belerohadt a csavae és olajhiányban szenved szegény szal kéne sürgősen egy! Plusz hátsó fékkart is keresek! Lassan nincs fékem:D Sürgős lenne a dolog! Köszönöm
Okés!
jólvan naon örülnékneki ha tudnék róla infólat. előreis köszönöm írd majd hogy mi a véleményed
Sziasztok!

Jó áron eladó a mitom! Adatlapomon találtok képeket! Ha érdekel valakit írjon! Műszakis! :) Szép estét
a jövőhéten, valameik nap akkor elszaladok és megnézem
ha megtudnád nézni nagyonjólennne. mert úgynézki eladom az rs-em viszont nemakarok elmenni azért a törött mito-ér ha megsem anyira jó. úgy veszem ki a képekből hogy "csak" egy fejidom és lámpa kellene rá. meg elvileg 4000km van benne. az semmi így képekről meg kitudja hogy az első villa sérült,e vagy a váz. mondom ha megtudnád nézni és elmondani a véleményed sokat segítenél
Helló!
Gondolom azért irtak 2004-et, mert akkor lett forgalomba helyezve :)
Az evo2 ha érdekel, akk azt meg tudom neked nézni, itt van közel
inkább ez evo 2 http://www.hasznaltauto.hu/3142115_cagiva_mito_2007
sziasztok! szerintetek ez a motor lehet 2004-es? http://www.hasznaltauto.hu/3085057_cagiva_mito_2004 nemhinném hogy ez tényleg evo 2, márcsak azértse mer 3küllős felni van rajta, és úgytudtam hogy az evo 2-ő 6küllös
Ment a válasz is!