annyira utálom ezt a kérdést mennyi a vég.sebje végsebbel fogsz közlekedni nem hát akkor meg amúgy is változó ez olyan kérdés hogy mondjuk tegyük fel le jársz gyurni és a nagy pofáju haverok meg kérdik hogy te mennyit nyomsz fekve sok mindentől függ hol fogod a rudat milyen a hát támla keskeny vagy széles hányszor ismétled meg nah mind1 amúgy meg ha azt mondanám hogy 130 már meg se vennéd vagy mi (egy jól belőtt mitonak 160-170 a végsebje) szevasz
Hali! Hali! szeretnék mitot venni és kiszerentém kérni véleményeteket.. hogy birja a motor a terhelést átlagosan mennyi a végsebeségük meg mindent köszi
Üdv.Valaki tud e segíteni abban,hogy van egy Evo 1.em 94es évjárat,nemrég vettem aztán a műszerfalam elég érdekesen van felfogatva,és azt kérdezném hogy Az óráknak van e valami konzola esetleg külön,vagy hogy,hogy van az óráknak a felfogatása a fejidomba,esetleg ha valaki venné a fáradtságot lefényképezhetné nekem,és ha van valakinek ilyen konzola akkor érdekelne feltétlen.
Jaja semmi papírja sincs vagy ha esetleg van is mire forgalomba lesz helyezve annyiba kerülne mint amennyi az enyém volt és azért van egy kis különbség. Úgyis jön a tél :'(, szerintem megéri várni. De én azt semmiféleképpen nem ajánlom. Meg érted aki egy régi mocit 2004-esnek árul ki tudja milyen dolgok vannak még a háttérben
EZ csak egy 94-96-os evo 1-es. még a 99-es évjáratot sem közelíti meg, nem hogy a 2004-est. És még rendszám sincs rajta és marha drágán adja. nagyon max 280.000-at ér így. De én biztos meg nem venném így rendszám nélkül.
Kéne egy kis segítség, meg tudnátok mondani mi ez az alkatrész és hová való ? És ha esetleg valaki készítene egy fényképet a hűtőjéről, mert nem tudom mit kell alatta ill fölötte elvezetni....
És Vasfarok, sikreült már megtalálni a víztartály kupakot?
Sziasztok srácok! valami segítsen nekem! Első fékfolyadék tartály kéne nekem, belerohadt a csavae és olajhiányban szenved szegény szal kéne sürgősen egy! Plusz hátsó fékkart is keresek! Lassan nincs fékem:D Sürgős lenne a dolog! Köszönöm
ha megtudnád nézni nagyonjólennne. mert úgynézki eladom az rs-em viszont nemakarok elmenni azért a törött mito-ér ha megsem anyira jó. úgy veszem ki a képekből hogy "csak" egy fejidom és lámpa kellene rá. meg elvileg 4000km van benne. az semmi így képekről meg kitudja hogy az első villa sérült,e vagy a váz. mondom ha megtudnád nézni és elmondani a véleményed sokat segítenél
sziasztok! szerintetek ez a motor lehet 2004-es? http://www.hasznaltauto.hu/3085057_cagiva_mito_2004 nemhinném hogy ez tényleg evo 2, márcsak azértse mer 3küllős felni van rajta, és úgytudtam hogy az evo 2-ő 6küllös
sanyee
Kéne egy kis segítség, meg tudnátok mondani mi ez az alkatrész és hová való ? És ha esetleg valaki készítene egy fényképet a hűtőjéről, mert nem tudom mit kell alatta ill fölötte elvezetni....
És Vasfarok, sikreült már megtalálni a víztartály kupakot?
Jó áron eladó a mitom! Adatlapomon találtok képeket! Ha érdekel valakit írjon! Műszakis! :) Szép estét
Gondolom azért irtak 2004-et, mert akkor lett forgalomba helyezve :)
Az evo2 ha érdekel, akk azt meg tudom neked nézni, itt van közel