Hello, hengert keresek Frecciához, jó a Mito-é is, ha lehet új kellene.
Esetleg lehet fúratni a hengert? (nikasil réteg végett, vagy nem is nikasilos a henger?)
De, ezaz, régen meg akartam venni, valós 6000 km, 280 ezerért, csak hát télen belefagyott a víz a hengerbe és szét volt repedve.
Aztán megvette egy srác, ő telleaggatta ilyen gagyimatricákkal, meg csúnya tükrökkel...tipikus magyar módi...
Azóta pusztul szegény motor.
Ez nem Lawson ez Sp csak ugytom már nem az a henger van rajta...
Sp-nél más a henger,hengerfej,felnik:Küllök is mások meg keskenyebb is..
Asszem Randy-nek van Lawson Mitoja..
Kopogás általába felsö csapszeg mozog a dugóba és az kopog
Ha pedig ilyen surlódó hangot ad és föleg akkor hallani ha pl mész egy ideig 7000 en és lekuplungolsz és akkor szépen ahogy esik a
fordulat és ugy hallani mintha nem lenne benne olaj...A fötengelycsapágyat ugy tod megnézni hogy a lendkereket jol meg cibálod oda vissza és ha kicsit is érzed/hallod hogy kottyan akkor csere. nekem anno olyan volt hogy nem indult meg menet közbe le állt ha kicsit huztam neki...víz volt a tankba
Nézz bele, ha nagyon csillogós-tükrös, akkor valószínű, hogy nicasilos még.
Esetleg lehet fúratni a hengert? (nikasil réteg végett, vagy nem is nikasilos a henger?)
Ez viszont sajna, soha nem fog megvalósulni:
2 héten belül eladó az enyém, ha vkit érdekel.
Aztán megvette egy srác, ő telleaggatta ilyen gagyimatricákkal, meg csúnya tükrökkel...tipikus magyar módi...
Azóta pusztul szegény motor.
Sp-nél más a henger,hengerfej,felnik:Küllök is mások meg keskenyebb is..
Asszem Randy-nek van Lawson Mitoja..
Nem ez volt az amit belinkeltél még "június 4. 16:52"-kor ?
Mert nagyon hasonlít...
Van még a Denim, az 160as, és gyárilag fehér.
Az sp csak a hengerbe különbözik
Mint pl a japán belpiacos motorokhoz...
Mert mintha régebben ez lett volna belinkelve példaként?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Nincsmit
Amúgy Mitora lehet rakni bukógombát?
Ha pedig ilyen surlódó hangot ad és föleg akkor hallani ha pl mész egy ideig 7000 en és lekuplungolsz és akkor szépen ahogy esik a
fordulat és ugy hallani mintha nem lenne benne olaj...A fötengelycsapágyat ugy tod megnézni hogy a lendkereket jol meg cibálod oda vissza és ha kicsit is érzed/hallod hogy kottyan akkor csere. nekem anno olyan volt hogy nem indult meg menet közbe le állt ha kicsit huztam neki...víz volt a tankba