Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félreértelmeztem, elnézést!
A csomag így 15000.- helyett 10, így már más, sorry!
Az 5 körül van.
Tavalyi ár: 4500.-
És ez kinek érné meg?
Pinkben lehet még 10 alatt van a szett + a hengerfej tömítést pont minden alkalommal, ha szétszeded cserélni kell, mert azok a hőre tömítik faszán a hornyot és mással nem is lehet helyettesíteni...
nem emlékszel, hogy a hengerszett tömités mennyi volt amikor vetted?
Hali skacok
Van egy teljes tömítés szettem mito-hoz.
Még én vettem csak nem kellet használnom(hála az istenek)
de én el adnám italmondotol rendel tem 10.000 Ft-ért +a posta költség. Ja és adok mellé még egy henger szett tömítést ezt még külön vettem hozzá. Ebből csak a hengerfej gumi gyűrűk hiányoznak. 10.000Ft-ért eladó.
Ha érdekel írj
Ennyit megér
és esetleg első lámpád nincs hozzá? kettőér együtt menyit kérnél?
hello: de volt meg még van is mito evo fejidomom.
35eft ez drága mert nincs sehol.
hello. komplet telok=25eft villahid=5eft
jó állapotban vannak még motorba van benne nem sérült sehol.
helo:sima telos mitohoz van sárvédöm=3eft
ÁÁÁhhh ez huggyá-szarrá van törve. Ép felület nincs is a motoron. Nem éri meg, 170.000-ért meg főleg nem.
Metin2! expressz.hu tegnapi hirdetés evo 96os 260e ennyiért ritka madár a mito evo hogy milyen látni kéne ,na irány a meló.
metin 2 !ez a mito hulla kb ingyen kéne adják hogy megérje ez az évjárat 300- 350 egybe, alkatrész szinte lehetetlen enyém oldalkarcos csak mégis 1 hónapja harcolok apróságokér,találtam a használt motoron /vagy autón?/290ér 98ast új gumikkal a telóba már 250et mondak.jónak tünik nézd meg inkább azt jobban jársz sz.intem,.remélem segitettem
Sziasztok!
Van mitohoz utas lábtartóm 1 pár meg indexek meg sárvédő hátra elsö gumi 110/70 Heidenau meg Michelin Pilot 150/70 olcsón ha esetleg kell valakinek 70/389 6486
hali neked régebben enmvolt véletlenül mito evo fejidomod?
Lehet hogy nekem is ez a bay ? :S Vagy előtte azért nézzek gyertyát?
még nemkeztem bele semmibe! Nemlicitáltam... hát ahogy irtagy igy eléggé elbizonytalanított a dolog...
Hát nemtudok mit mondani, elég szépen össze van törve. kaptak egy kicsit az oldalidomok is ahogy látom, lehet hogy a kerék is kapott belőle, telók, meg lehet hogy a váz a nyaknál elrepedt. És ha azt is cserélni kell akkor rámegy a gyatád, meg léehet hogy alkatrészt is csak elvétve találsz.
Ebayen te licitáltál a sárga mito tankra? :D mert láttam h budapest
az hogy az egyik legjobb membrán. Nem hiába drága. Sztem alpokon nyugodtan indulhatsz vele. De rsbe nem tudom hogy passzol-e (legalábbis sztem nem jó), gondolom abba kellene. kérdezz utánna.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Beszéltem a sráccal. Elég komolyan érdekel... megéri felujitani?
Attól függ mien mitod van! 1-2, evo ?
Hello, szerintetek ezek igy amik felvannak sorolva, mennyibe kerülne? Össz-vissz! természetesen használtan!

fejidom,fejidom tartó konzol,bal oldali idom,"z" idom, farok idom,első lámpa egyik fele, bal kormány csonk,teló összefogó pár(kifli)
Szia!A két első telot mennyiért adod,milyen állapotban van?
eladó egy új 28-as dellorto karbi 10ért
bencex15@freemail.hu
Első sárvédő mennyibe lenne?
Haló Haló!
Nem tudja valaki véletlenül annak a gyujtás elektronika számát amelyik fordulaton nem veszi el az előgyujtást?