És ez kinek érné meg?
Pinkben lehet még 10 alatt van a szett + a hengerfej tömítést pont minden alkalommal, ha szétszeded cserélni kell, mert azok a hőre tömítik faszán a hornyot és mással nem is lehet helyettesíteni...
Hali skacok
Van egy teljes tömítés szettem mito-hoz.
Még én vettem csak nem kellet használnom(hála az istenek)
de én el adnám italmondotol rendel tem 10.000 Ft-ért +a posta költség. Ja és adok mellé még egy henger szett tömítést ezt még külön vettem hozzá. Ebből csak a hengerfej gumi gyűrűk hiányoznak. 10.000Ft-ért eladó.
Ha érdekel írj
Ennyit megér
metin 2 !ez a mito hulla kb ingyen kéne adják hogy megérje ez az évjárat 300- 350 egybe, alkatrész szinte lehetetlen enyém oldalkarcos csak mégis 1 hónapja harcolok apróságokér,találtam a használt motoron /vagy autón?/290ér 98ast új gumikkal a telóba már 250et mondak.jónak tünik nézd meg inkább azt jobban jársz sz.intem,.remélem segitettem
Sziasztok!
Van mitohoz utas lábtartóm 1 pár meg indexek meg sárvédő hátra elsö gumi 110/70 Heidenau meg Michelin Pilot 150/70 olcsón ha esetleg kell valakinek 70/389 6486
Hát nemtudok mit mondani, elég szépen össze van törve. kaptak egy kicsit az oldalidomok is ahogy látom, lehet hogy a kerék is kapott belőle, telók, meg lehet hogy a váz a nyaknál elrepedt. És ha azt is cserélni kell akkor rámegy a gyatád, meg léehet hogy alkatrészt is csak elvétve találsz.
Ebayen te licitáltál a sárga mito tankra? :D mert láttam h budapest
az hogy az egyik legjobb membrán. Nem hiába drága. Sztem alpokon nyugodtan indulhatsz vele. De rsbe nem tudom hogy passzol-e (legalábbis sztem nem jó), gondolom abba kellene. kérdezz utánna.
A csomag így 15000.- helyett 10, így már más, sorry!