Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idomok állapotát, festés, repedés, törés van e rajt, stb. elektronikai része, lámpa, index, féklámpa. aztán a motorikus állapotát kérdezd meg, s mindenképpen próbáld ki!
esetleg power szelep kéne, minden alkatrészével együtt, meg a fordulatszám mérő spirál kéne még, mert rájöttem, hogy elromlott.
ha van esetleg valamelyik, akkor kérlek, írd meg az árát, s megadom a címet, s utánvéttel megveszem, ha úgy jó!
Jó reggelt:D nem sokára szeretnék venni egy cagiva mitot..91 es...szeretnék pár tnaácsot kérni hogy mit nézzek meg rajta vásárlás elött.válszaokat elöre is köszönöm
okok bármi más kell szolj
Igen eléggé...Csak a full piros Mitokba raktak ilyet mint a tied és az enyém is olyan volt valamikor vagy egy olyanbol származik a
fordszámérőm...mert a felnim meg gyári fekete...valamelyik kombináció
jövö hétvégén lehet lesz olyan idomom.
de nem lesz olcso.
szeva nekem is fehér a fodulatszámméröm! ritka az ilyen nem?
A mito evo idomok közt nincs véletlenül olyan idomod ami a fejidom belső részén van? :) Amit korábban már kérdeztem, azt hiszem telefonon...
bocsi, de már megvettem az indexet! mondtam, h nagyon kell! sajna!
Nekem is perselyezett hengerem van, eddig 15e km-t futott hibamentesen, jelét sem adta ragadásnak, nem zörög, nem csattog és u.úgy megy vele a motor, egyszerűbb felújítani is, ha probléma adódik..
jo reggelt mitósok!rsadam felhivtam a számot segitőkész volt a szerelö ,más :evo henger kellene sajnos valami ötlet? Perselyezett hengerröl vélemény tapasztalat?Jó motor ez a mitó de alkatrész kissé nehészkes mintha a világ másik végén gyártanák.ha elkészül a motorom megprobálok mito találkozót szervezni AKIT ÉRDEKEL ADJA TOVÁBB ITT IS JELEZHETTEK!
Valaki Békéscsaba vagy környékéről nem jön kunmadarasra?
hello: van végdobom =8eft tudok adni
ha kell
Helló!
Valami szép állapotú végdobod nincs véletllenül?
Valamit 28-as karbiba kellene nekem főfúvóka ha van
hello. ha kell tudok evo idokat multkoz kerestél.
fejidom plexivel=30eft
oldaidom=ALSÓ-FELSÖ=25eft
am bocs a fáziskésért :D
egy haverom adta...
neki még maradt a tubus feléig
gumifilc ő egüről rendelte annó
meg kérdezhetném hgy mivel festetted a gumit fehérre vagyis a feliratot
az szerintem nincs neki
nagyon szépen köszönöm!
de a powernyelvet honnan szerzem be? vagy az van neki?
az elektronika már benne van +a powermotor is
oksa de egy nagyobb túrát nyélbe vághatnánk már
0670/2844-047 mondjad hogy a sárga mitos ajánlott
Csáá Ádám! Hazajöttem! Igaz már hétfőn, de azért nem hívtalak mert az önindítót sikeresen hazavágtuk ( nem én--faterom), most azt kicserélik, ahogy meglesz mehetünk. Állítólag holnap megy az elektromos szerelő megnézni ahhoz a szerelőhöz ahová vittem, ha kész lesz, ami már 90%, hogy csak jövő héten , hívlak!
Debreceni vagy és mitod van?