Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kiegyenlitő tengely a kuplung felöli oldalon van, Magyar001-nek van egy videója róla, hogy hogy kell beálitani.
Üdv urak.Sikeresen motoroztam ma egy jót ámde nem teljes az öröm.Magyar001 el már dumáltunk erről mert telefonos távgyógyítás is volt. szóval elrepedt a lendkerekem belső része ami a főtengelyre megy,meghegesztették co val meg visszalett köszörülve de nem jó.Szétrázza a motort. 10 perc után kihullott pár csavar meg elrázta a kezem.Szóval most lendkereket keresek sos-be 100km es körzetben érte megyek.Ék is kéne mert én gyártottam a mostanit de egy gyári jobb lenne.freccia lenne de a mito1 elvileg ugyanaz.És még egy olyan kérdés hogy mi a fene a kiegyenlítő?meg hol is találom mert elvileg lehet elállítotam a szétszedéskor.
menesztő
jobb oldalon sérült evo fejidomom van.
Minek kellene hogy ép legyen az evo fejidomon?
hali srácok sürgősen vennék a hátsó kerékbe való gumibakokat vagy mik azok jó állapotút.Ha valaki tud írjon
nem lesz töle semmi balya
Ha nem moto gp körülmények között hajtod akkor szerintem mehet. Nemhinném hogy olyan rossz olaj lenne ha 3000 ft.
sziasztok valaki nem cserélne egy mitot egy pegasora? ugy bejönnek ezek meg inkább amúgy is gyorsaságit az endurozás nem nekem való úgysem megyek terepre:S
Épp most láttam hirdetve:
http://kepesmotor.hu/idomok_pl...
Jájj Inkább menj el kocsival rendes olajért.
Hát én is így vagyok vele h nem szívesen önteném bele, de mondjuk ha tankolok 3liter-t és bekeverem vele , és finoman el robogok kb vele max 10km étert hogy tudjak venni olajat , az nagy gáz lenne belőle ? most van kapott 1 hengert+ új dugót szóval most mindenre oda szeretnék figyelni!
Nem igazán ajánlanám ...
Nekem is hamar leszívja, csak azt nem akarom h megint zárlatos legyen...
Hali
A véleményetek érdekelne erről az olajról.
http://www.olajexpressz.mol.hu... ebből maradt nekem itthon kb 3-4 deci és hogy bele önthetem e nyugodt szível?
Nekem ugyan 35/35 ösök vannak bent és hát elég hamar leszívja, de nekem ugye mind a kettő világít, sztem neked bírnia kell ha félszemű!
Hali! Zárlatos lett az első tompított izzóm! Eddig 12v 55w -os volt benne, merjek e ugyanilyet rakni bele?
Nektek milyen izzótok van?
Köszi Balázs
üdv mito evo idomok tükör érdekelne +apróságok van?
Sztori: Egyik este felhívott egy srác. Látta a hirdetésemben, hogy 0 km-s gyári mito evo henger van a motoron. Egy 1000 km-s Evo-ja van ami megragadt, a márkaképviselet, ahol vette a motort, megszűnt , mondtam neki, érdeklődjön itt, fórumon, de látom, nem tette. Ha valaki tud új gyári hengert evo-ra, szóljon nekem! Köszi!

by Mitorgeri
sziasztok !mito evo fejidomérdekelne sérült is a tükör felfogatásnál hiányos kissé , tükör + felfogatás jobbos fékkarok.
thx
új videó adatlapomon! nem sok köze van a motoromhoz, de nekem egy élmény volt ! ha 500 motor nem volt akkor 1 sem :)

http://www.youtube.com/watch?v...

És itt egy másik, csakhogy mennyien voltunk :) Szép napot
Hy!
Haveromnak kellene Mito EVO (96-os évjáratúhoz) hátsó lábtartó! Valaki segítsen nekem :D
Előre köszönöm!:D
Halli!
a 6 vagy 7 sebességes Mito evok közt van külömbség?
azt tudom h 2000 után 6sebeségest gyártottak de látok 94est is 6 sebességel. teljesítményben ugyanaz csak áttétel más?
cagiva mito bontott alkatrészei eladok.
blok,gyujtás,karbi,poweer,telok,idomok,lámpá
k,müszerfal,kapcsolok, kipufogo,lábtartok,ülések,....................
érd telon:705377495