Köszi de megoldódott a probléma,csak el volt oxidálódva, de azóta meglett csinálva és pöcc-röff. Olyat kérdeznék Még hogy Van egy 94es MITO EVOM 6sebesség.Most akarnám lecserélni benne a váltóolajat. Segítséget kérnék hogy milyen ,és mennyi olaj kell bele. Előre is köszi.
Hali! Ha rugós gyűrű alatt azt a perselyt érted, akkor annak meg kéne lennie mindkét száradon, mert az a becsúszószár megvezetésére hivatott, nem sok köze van a csillapításhoz. Az teljesen normális hogy csak az egyik szár csillapít, hiszen csak abban van csillapítás
Nahh öszeraktam a telokat, elvileg jók. Csak nem látom hogy nálad mindkét telószár végén van-e egy rugós gyűrű. Mert nekem csak az egyiken volt, és amelyiken nem volt (a dugattyú nélküli) az kevésbé csillapít mint a másik, sőt, alig valamit. Ezt most a karika hiánya, vagy a másikon a dugattyú okozhatja?
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy Mito kuplungon van-e állitási lehetöség a kuplungom nagyon kintfog.A kuplungkart behuzom kb4-5mmnél már kiemel.srácok azt szeretném tudni kuplunglamella lehet elkopot?Amugy is lusta,mint a tetü.7seb mito blokkrol beszélek.Sziasztok jo motorozást nektek.
az a fajta megnyilvánulás nem tetszett amit itt produkáltál.
ez most olyan volt kb mintha leszaroztad volna azt a motort.mindenkinek saját szive joga mit mennyiért árul.az,meg hogy mi mennyit ér,,az nem csak annyiról szól,amit te leirtál,van még egy fontos tényező,hogy KINEk mi mennyit ér.lehet hogy valaki egy patika frecciára vadászik,és egy patika frecciát nemkapsz 150ért.vehetsz szart,rákölthetsz 150et.igazából ennyi.semminemü kötekedés nincs a dologban,csak ez a megnyilvánulásod leolvasztotta a "nemirokaforumba" biztositékomat.
Hol tudok kapni mitohoz olajat? sajna nem érek 5ig már az RMC hez:S , ezért valami benzin kút-ra gondoltam. De ott érdemes megvenni , mert már volt rá példa h újra lett kupakozva.
hali!megnéztem a km-órámat a hajtó résszel van tuti a gáz mert igy kijön a felniböl,nem marad bennt..mi fogja azt oda h ne jöjjön ki?lehet h kifelejtettem valamit összerakásnál?pls v.ki segitsen... köszi amugy kiváló állapotú power motor,28as dellorto karbik,elektronika eladó,nincs most netem ezért ha érdekel telón...:0630/526-7091
25W-osak. De neked hogy ment bele abba a foglalatba a halogén? Monduk nem is próbáltam, de akkor ezek szerint belemegy.
Nekem most 35-ösök vannak benne, mert nem találtam sehol 25-öst és, ha lehet én is csak helyzetjelzőn megyek, mert amúgy 1 nap alatt leszívja az akksit.
Hanyag izzó való előre mitoba gyárilag ?
Most halogén 55/35W os van benne, de 3 óra motozás után leszivta az akksit, és mánap nem tekert rendesen az öninditó.
Nekem most átlátszó a benzincsövem, és látom a piros darabkákat benne rendesen... :S
Ezért majd valahogy beleteszek 1 szűrőt, ha sikerül a csövet megtörés nélkül elvezetni.
Sanyee
Mien olajat tettél a telókba ?
Nahh öszeraktam a telokat, elvileg jók. Csak nem látom hogy nálad mindkét telószár végén van-e egy rugós gyűrű. Mert nekem csak az egyiken volt, és amelyiken nem volt (a dugattyú nélküli) az kevésbé csillapít mint a másik, sőt, alig valamit. Ezt most a karika hiánya, vagy a másikon a dugattyú okozhatja?
ez most olyan volt kb mintha leszaroztad volna azt a motort.mindenkinek saját szive joga mit mennyiért árul.az,meg hogy mi mennyit ér,,az nem csak annyiról szól,amit te leirtál,van még egy fontos tényező,hogy KINEk mi mennyit ér.lehet hogy valaki egy patika frecciára vadászik,és egy patika frecciát nemkapsz 150ért.vehetsz szart,rákölthetsz 150et.igazából ennyi.semminemü kötekedés nincs a dologban,csak ez a megnyilvánulásod leolvasztotta a "nemirokaforumba" biztositékomat.
ennyi,peace.
Hol tudok kapni mitohoz olajat? sajna nem érek 5ig már az RMC hez:S , ezért valami benzin kút-ra gondoltam. De ott érdemes megvenni , mert már volt rá példa h újra lett kupakozva.
köszi
És a lámpának H4-es foglalata van.
Nekem most 35-ösök vannak benne, mert nem találtam sehol 25-öst és, ha lehet én is csak helyzetjelzőn megyek, mert amúgy 1 nap alatt leszívja az akksit.
Most halogén 55/35W os van benne, de 3 óra motozás után leszivta az akksit, és mánap nem tekert rendesen az öninditó.
Ezért majd valahogy beleteszek 1 szűrőt, ha sikerül a csövet megtörés nélkül elvezetni.