egyébként dug6unk a te mitod nagyon szép volt, mármint a gyári fény nagyonjo állapotba volt, a mostani fehér is szép de nemtudom lehet h én egyedül vagyok ezzel de a mito pirosba a legszebb:)
Viszont ha nem gyári fényezés akkor rögtön jön az, hogy biztos törve volt és azért fújták ilyenre.Igaz hogy az idős motoroknál ritkaság a gyári fény de mégis ha az eredeti színe van visszaállítva akkor valahogy bizakodóbbak a vevők is,szerintem ugyanez van a gyári matricák hiányánál is,mikor megjelennek a 2003-2004-es mito-k filléres árakon és a gyári matricák sehol nincsenek.
Ahogy nézem nemnagyon éri meg venni, mert 1500 a posta...
Szóval ha valakinek van egy 148 vagy 150-es fűfúvókája és egy 90 - 95-ös power jet, akkor az irjon
üdv. Valakinek nincs Képe Mito Evo 1.nek a fejidomáról szétszedett állapotban? Elég ramatyul van az enyém összerakva,ezért rendbe akarnám rakni. Ha valakinek van,szóljon már légyszi. Köszi előre is.
Szevasztok. Tudna nekem valaki segiteni hogy a karbit hogy kell beállitani hgoy jo legyen az arány? mert sztem most kicsit sok anyagot kapXD :D nincs valakinek valami linkje vagy valamije? előre is köszi csáoo
Randy!ebben lehet igazad van hogy izlések pofonok...,de én biztos vagyok bennt hogy lenne akinek tetszik,még egy emberrel sem találkoztam aki aztmondta volna hogy szar ez a festés,meg nem is sokan láttak ilyet eddig... amugy a volt RS-em kawasaki zöldel volt lefujva és emailbe nagyon sokan irtak h beleszerettek meg stb... első ember el is vitte... amugy azóta meg egyre több RS-t látok aminek kawasaki szine van...
A képen látszik, hogy a 9-es a power jet
van benne egy főfúvóka ami M6 menet, egy szivató fúvóka, és egy alapjárati ami M5
Szóval ha valakinek van egy 148 vagy 150-es fűfúvókája és egy 90 - 95-ös power jet, akkor az irjon
És a megfelelő méreteket tudja valaki 28-as karbiba?
És az összes fűvóka M6-os, vagy csak a fő? Mert nekem kellene powerhez is egy nagyobb.
De ha csak nagyobb kell, akkor elég dörzsárazni, felesleges újat venni.
Valakinek nincsenek eladó fúvókai Dellorto 28-as karbiba? Az enyémbe kisebbek vannak mint kéne, hogy legyenek.
BLOK,gyujtás,önidito,bendix,lendkerék,fékek
,telok,lámpák,
idomok:fejidom,oldalidom,farokidom,has
idom,kapcsolok,tank,zárszettek,müszerfalak,láncok,fog
askerék,hengerfejek,ülések..................