Sziasztok!Ma elvitték a Mitom ,200ezer ft ért sikerült eladni,örülök is meg nem is,jól jártam de most nincsen meg az én kis mitocskám:),majd azért idenézegetek a fórumra,később veszek 1 evo-t:)...
Magát a szelepet nem kell szétszedni a nyelv letakarításához.
4 csavart leszedni, kijön az egész és még ki is lóg annyira oldatlan bovdenek nélkül a cucc, hogy takarítható legyen.
Hali!
A henger mellett a mozgatótárcsáról leszeded a bowdeneket, előtte meg kell lazítani, nem ám feszegetni. A tárcsán vagy egy anya az leszedni, akkor lejön a tárcsa.
Leszeded a CTS feliratú fedőlapot amit 4 csavar fog, valszeg itt kifog folyni egy kis olaj, ( mert amikor én megvettem, előző tulaj power alatt mászkált végig, mert nem is nyitott neki és telibaszta olajjal..) abban a fekete fedőlapban van egy tengely meg rugó, azt is szétszedheted, én össze tudtam rakni nem nagy kunszt..
Magát a nyelvet meg ki kell húzni az alsó szürke résszel együtt. ( Asszem)
hát remélem segítettem valamit
Te vettél most Karcagon egy Evo-t?Valamelyiknap láttam és Gozsi is megerösitette..Eddig én voltam egyedüli Mito-s a környéken...
Ha van msn ed vegyél már fel!cim: magyar001@freemail.hu
Üdv!
Eladó egy Cagiva MitoII hasidom, valamint 2 javításra szoruló oldalidom,amelyen a 2 db L alakú hűtő takaró idom hibátlan. Ha érdekel,írj. Nekem már nincsen meg a Mitom, innentől kezdve már csak lom itthon.
sziasztok srácok az én fejidomom jobb oldaláról a tükör felfogatás tört le kb 6-8cm az hiányzik és azért szeretnék egy másik tőrőttet igy 2böl 1 jó lessz,jobb oldali 2 idom is kéne plexi fékarok .ja igen még tükör +felfogó vas.remélem tudtok segiteni csak jót hallottam erről a klubbról. AKINEK VAN FEJIDOMJA HA MEGCSÖRIZ VISSZAHIVOM. 06309840195
Van egy sanda gyanúm, hogy elszállt a töltésem..
Minek érdemes ilyenkor utána nézni? Töltőtekercs?v komplett állórész?
4 csavart leszedni, kijön az egész és még ki is lóg annyira oldatlan bovdenek nélkül a cucc, hogy takarítható legyen.
A henger mellett a mozgatótárcsáról leszeded a bowdeneket, előtte meg kell lazítani, nem ám feszegetni. A tárcsán vagy egy anya az leszedni, akkor lejön a tárcsa.
Leszeded a CTS feliratú fedőlapot amit 4 csavar fog, valszeg itt kifog folyni egy kis olaj, ( mert amikor én megvettem, előző tulaj power alatt mászkált végig, mert nem is nyitott neki és telibaszta olajjal..) abban a fekete fedőlapban van egy tengely meg rugó, azt is szétszedheted, én össze tudtam rakni nem nagy kunszt..
Magát a nyelvet meg ki kell húzni az alsó szürke résszel együtt. ( Asszem)
hát remélem segítettem valamit
Valaki leírná nekem, hogy hogy kell a Mito-kon kitakarítani a power-t?
Egy ilyen légterelő kellene nekem, ami a légszűrő bemeneti nyilásához megy.
Ha van msn ed vegyél már fel!cim: magyar001@freemail.hu
Eladó egy Cagiva MitoII hasidom, valamint 2 javításra szoruló oldalidom,amelyen a 2 db L alakú hűtő takaró idom hibátlan. Ha érdekel,írj. Nekem már nincsen meg a Mitom, innentől kezdve már csak lom itthon.