Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/teles... valakit esetleg nem érdekelne? sajnos potyára vettem meg, nekem nem mitom van, és nemjó az enyémbe.:(
Érdekel, mennyiért adnád? Valamint hátsó féklámpa kapcsolód van ?
Még nyertél is rajta 40-et nem ?
Srácok!
Van egy sanda gyanúm, hogy elszállt a töltésem..
Minek érdemes ilyenkor utána nézni? Töltőtekercs?v komplett állórész?
Sziasztok!Ma elvitték a Mitom ,200ezer ft ért sikerült eladni,örülök is meg nem is,jól jártam de most nincsen meg az én kis mitocskám:),majd azért idenézegetek a fórumra,később veszek 1 evo-t:)...
Magát a szelepet nem kell szétszedni a nyelv letakarításához.
4 csavart leszedni, kijön az egész és még ki is lóg annyira oldatlan bovdenek nélkül a cucc, hogy takarítható legyen.
Nekem asszem van, érdekel?
Hali!
A henger mellett a mozgatótárcsáról leszeded a bowdeneket, előtte meg kell lazítani, nem ám feszegetni. A tárcsán vagy egy anya az leszedni, akkor lejön a tárcsa.
Leszeded a CTS feliratú fedőlapot amit 4 csavar fog, valszeg itt kifog folyni egy kis olaj, ( mert amikor én megvettem, előző tulaj power alatt mászkált végig, mert nem is nyitott neki és telibaszta olajjal..) abban a fekete fedőlapban van egy tengely meg rugó, azt is szétszedheted, én össze tudtam rakni nem nagy kunszt..
Magát a nyelvet meg ki kell húzni az alsó szürke résszel együtt. ( Asszem)
hát remélem segítettem valamit
Srácok!
Valaki leírná nekem, hogy hogy kell a Mito-kon kitakarítani a power-t?
Helló!
Egy ilyen légterelő kellene nekem, ami a légszűrő bemeneti nyilásához megy.
Italmondónál biztos lehet rendelni.
Sziasztok!Cagiva Mito 7seb-re kuplungcucot hol lehet venni?Pl lamellát?Köszi
oké, fél óra és felmegyek, csak kaja
Majd msnen megbeszéljük.
Kelett vennem egy használt főtengelyt, és azon volt rajta. És nekem meg már meg volt véve az új hajtókar is, szóval ez ittmaradt
Mibe volt? Lehet beszélhetnénk róla
csáó. igen én vettem :) Felvettelek msn-re , ott dumálhatunk
zotya vfr!rámtudnál csörizni? visszahivlak.a felyidom darab miatt!
Van egy eladó használt jó hajtókarom aprópénzér. Ha valakit érdekel szóljon :)
Te vettél most Karcagon egy Evo-t?Valamelyiknap láttam és Gozsi is megerösitette..Eddig én voltam egyedüli Mito-s a környéken...
Ha van msn ed vegyél már fel!cim: magyar001@freemail.hu
nekem van lendkerekem 4ezer+posta
Misocnak szerintem van, nekem is van egy felesbe de van rajt egy hajszál repedés.
Üdv!
Eladó egy Cagiva MitoII hasidom, valamint 2 javításra szoruló oldalidom,amelyen a 2 db L alakú hűtő takaró idom hibátlan. Ha érdekel,írj. Nekem már nincsen meg a Mitom, innentől kezdve már csak lom itthon.
sziasztok srácok az én fejidomom jobb oldaláról a tükör felfogatás tört le kb 6-8cm az hiányzik és azért szeretnék egy másik tőrőttet igy 2böl 1 jó lessz,jobb oldali 2 idom is kéne plexi fékarok .ja igen még tükör +felfogó vas.remélem tudtok segiteni csak jót hallottam erről a klubbról. AKINEK VAN FEJIDOMJA HA MEGCSÖRIZ VISSZAHIVOM. 06309840195
Köszi megkeresem azt a videót penge vagy