Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

debrecenbe nem nagyon foglalkoznak olasz motorokkal 2 szerelőt ismerek gumipókot meg egy másikat mindkettő szakszervizbe is szerel és egy kis kiegészítésként délután is mind a kettő nagyon profi azért ajánlom gumipókot mert a másik szerelő nagyon kint van és föld út van arra fele
sziasztok !rs Adam a szerelöd tel számát megtudnád adni? Valaki vett ki kipufogó folytást evoból?Az enyém a folytás kivétele után beált sajnos csak találgatások vannak mit kell a kivétel után változtatni .GYÁRI SZERVIZ ITTHON?
én csak őt javaslom nagyon jó szerelő eddig csak jó tapasztalataim vannak voltam már nem egyszer
az az igazság h most lenne 1000 szervíz:D
kéne bele powernyelv , folytáskivétel , hangolás meg ienek
Sziasztok!Köszi a segitséget!
Gyerekek ma 16 20 kor volt a balesetem/újjászületésem évfordulója tiszta dúrva és ezér egésznpa motorztam végig ott ahol elütöttek kb
höhö nekem 1 éve van és tényleg ritka szar már inkább nevetek az egészen részvétem neked is láttam hogy neked is az van
caberg sisakot vettél ? részvétem nekem is ilyen van 4-5 éve de 2-3 év után ritka szar lesz nekem 120nál a felső szellőző beszakadt meg még sorolhatnám =( pedig nagy becsbe van tartva
Gumipók-hoz szoktam vinni öreg jános utca ha kell tel.számot tok adni kurva jó szerelő csak is hozzá viszem
csáó mindenkinek
hajdú-bihari mitosok :D ti hová hordjátok szervízbe a mitotokat?
mert az a cég ahonnan vettük azt mondták le tudják intézni szakember hívásával a szervízt... de közben csődbe ment a cég így már nem ügyintéznek.
válaszotok előre kösz
Sziasztok. Eladó a cagiva super city-m. Rendszámos. Most vettem hozzá hengert henger honoltatva lett ujj vertex dugatyú még nincs összerakva de nemsokára kb 1 hét és össze less rakva vagy még hamarabb. Csere érdekelne 125-ös motor gyorsasági akármi mito is. Ha valakit érdekelne csere az írjon és megdumállyuk. Az irányára 230-240 ezer Ft. Várom a lehetőségeket.
misoc!Feladtad a cuccost? mert még nem jött meg ha igen akkor köszi szépen és bocsi!Nekem kellet a légszűrő légterelő
Motul transoil expert 10W40 3500körül mozog, 8deci.
szeva! 8decit nyel be én castrolt tetem
Fahee! Köszi le jött a végén jó irányba lazitottam.A Mitoba váltó olajat milyent teszel,és mennyit?Gondolom litert benyel simán?
Hagyományos, jobbos. Csavarlazitó, légkulcs. Lejön az
jahh, Vasfarok, még annyi kérdésem lenne, hogy bukó gombád van-e eladó!?
vagy másnak esetleg! aki tudna, az kérem, írjon az előbbiekben megadott címek valameikére!
amugy, 6K-nál többet nem nagyon szeretnék rájuk költeni!
mennyiért adnád? amugy, bal és jobb oldalra is van? kérlek, citromail-en beszéljük meg!
e-mail címem: nero93@citromail.hu
vagy msn: skinhead_14-88@hotmail.com
nekem van indexem első
intézem, ma feladom
Sziasztok!Kéne kis segitség a Miton a kuplung anya jobbos,vagy ballos menetü?Sajnos nem lazul,már elhajlitottam szerszámot.Tény ránézésre jobbosnak látom,de inkább nem feszegetem.
esetleg lenne valakinek jobb és bal oldali első index cagiva mito két körlámpás verziójához? akinek lenne eladó, az kérem írjon a nero93@citromail.hu címre! nagyon sürgős, és fontos lenne!
Üdv.! Valakinek Van eladó Arrow rendszere Mito Evora? És esetleg a gyári kipuff rendszeremet beszámítaná? Ha van valakinek szóljon.
Sziasztok!Vasfarok!T.Bálint a mito kuplungot komletten irtad adod 6ezerért!cim:Pesztericz István Budapest Almafa ut 27/a irányitoszám 1214 Csepel 21ker.Holnap dobd fel köszi.A motort addig szétkapom.
könyen megsporolod az 1500 ha boritékba teszik a fuvokát