Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoroztam ma a városban, jött egy gyerek ilyen piros kék fehér cbr 125-el aztán megáll mellettem a lámpánál azt mondja gyorsulunk odáig a tábláig? Mondom jól van. HÁHÁ mondom magamban te se láttál igen 125 2t-t komám... Egy "kicsit" otthagytam aztán következő lámpánál meg azt mondja: " jól van 400 vagy 500ccm-el könnyű"... Így leírva nem olyan poén de a helyzet akkor vicces volt
Köszi énis szeretem, csak mostanában nem úgy jönnek össze itthon a dolgok és nem tudom fenntartani sajna, úgyhogy eladó, ha bárki tud valamit szóljon

http://www.hasznaltauto.hu/3123563_cagiva_mito_1994
Hali

Kéne nekem 1 trafó mitóhoz valakinek akad eladó ami használható állapotban van? írjatok pls köszi .
Szia.
Nekem kellene segítség e-bay-el kapcsolatban, konkrétan szeretnék venni magamnak egy kis apróságot, nem motorral kapcsolatos. Segítségedet előre is köszönöm!
Ha nem gond, akkor e-mail-be írj!
cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Köszönöm!

Kellem
es délutánt mindenkinek!
Jó ez a gép csak az két szemöldök szerű izé nem kéne az elejére...olyan hülye szomorú "arckifejezést" ad neki...
Tegnap 180-at mentem a Mitommal óra szerint, ráhasalva ROCK VOLT
Ez egy gyári asszem alapméretes nikasilos henger és megszorult. Tugyátok milyen a amikor megszorul jobb esetbe mint ez csak a nikasil rétegen elkenődik a dugó. Hogyha rosszabb akkor nem kenődik hanem karcol az viszont huhh az szar. Csak azért kérdeztem h én úgy gondolom hogy 2-3000Ft között van a honolás ugye?
ha hüvelyezés akkor 20-30 körül mozog.
Gondolom hüvelyezték a hengered azért küldte el. Honolást általába mindnehol cisnálnak.
a hónolás az úgy 3 ezer Ft körül van
Hát nemigen multkor is azt hittem hogy megcsinálják it nállunk erre a fószer felküldte a hengerem pestre. Kb ezt menyiért csinálják a honolást vagy menyibe kell h kerüljön?
Ha nem is bárki, de biztos van nálatok olyan aki foglalkozik ilyennel.
Azt bárki megtudja csinálni mert nekem azt mondták h az országba csak pár helyen csinálják.
esztergályosnál.
Spirál jólvan berakva? Meghajtórész jólvan rajta?
Sziasztok. lenne egy olyan kérdésem hogy én egy hengert akarok venni és hát ez egy szorult henger. Hol lehet honoltatni ezeket a hengereket?
megint akadt egy kis gondom lécci sgitsetek... kivettem az első kereket mert vettem rá uj gumit és nem jó a km-órám, mit ronthattam el?
szia lehet érdekelne felvettelek msn-re
Hy
Épp rakom össze az es mito első telókat, csak nem emlékszem hogy melyik telószárat melyik hüvelyből vettem ki. Az egyik telőszár végén van egy dugattyúszerűség, és alatte egy lyuk, a másikon nincs. Aki tud, segitsen lécci

Köszi
hy! nekem van egy evo hengerem meg hozzá hengerfejem ha érdekel msn:dug6unk@hotmail.com
sziasztok. Segítség kéne azt szeretném mondani hogy ha valaki tud hengert akkor írjon légyszíves sűrgős lenne. Várom a segítséget
Mukika009 msn-en nem tudunk beszélni?
A síma mito blokk az menyibe kerülne behozatallal? Te ezekkel az emberekkel feltudod venni a kapcsolatot engem a henger meg a dugó érdekelne legfőképp. Köszi
Mit szeretnél tudni az egyik evo blok a másik sima mito az evőba 2 sebesség nem működik a régi mito blokk az mindent tartalmaz ami a képen vanpower motorral minden tiszta jó állpotban van nem "hallota járni" garanciát nem vállal
Meg ezt is meg tudnád nézni?:D Kéne a segítség az angol szövegben is:D

http://cgi.ebay.co.uk/cagiva-m...|66%3A2|39%3A
1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50

Köszi