Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Vasfarok feladtad nekem a karbit? vagy csak ilyen kurva lassú a posta...
első index párban van eladó, irtam 3 ezer forint
mármint műszerfal érdekelne?
Heló!
Én zárboltban vettem hozzá, vittem az üllést és amelyik belepasszolt megvettem, csak rövid volt a ,,stiftje'', reszeltem bele egy hosszabbat.
670ből meg volt..
Nagyon könnyen letörik a rögzítőfüle amivel odapattan. Valszeg' egy egy türelmetlen gazdája volt előtted és nem szarakodott vele sokat inkább letörte :D
Vasfarok! irtad hogy van indexed. 1 db komplett index kéne. mennyiért adod?
Ja és esetleg ha valakinek van a hátsó ülésbe zár írjon légyszi! szdani91@citromail.hu
Hogy-hogy hiányzik? Ilyen könnyű elhagyni ezeket az idomokat, van valamelyikekbe gyárilag nem is raktak?
Nagyrészüknek hiányzik
Én alapból úgy vettem a mocit hogy hiányoztak ezek az idomok belülről!
Hellosztok! Van valakinek felesleges vagy bontos, ilyen idomai amit a képen jelöltem! Ja és Jó áron Sűrgős lenne! Ha van légyszi dobjatok e-mailt.
Mito henger dugó nézegess körbe mostanság került szóba:)
Ez egy 125-ös,annyi baj van vele,hogy henger és dugó kell bele,ezek milyen árban vannak hozzá?
Barátomnak volt egy, nagyon szerettem erős 50-s a futómű nagyon jó kényelmes fékek Brembok elől hátul nagyon jól fognak könnyen irányítható gép ha rendesen és nem gányolva van csinálva a blokkja bír annyit mint egy simo...:Dcsak 9 le vel :) fogyasztása sem vészes szép a hangja és szereti ha néha néha jól meghajtod viszont 6 ezerig úgy mond semmit nem érzel belőle de ha eléri a 6 ot akkor mintha power lenne benne és megindul mint ha csak seggbee rugnának mindent egybe véve nagyon jó kis gép viszont kétszemélynek felejtős ha 50 est veszel ha 125 akkor is cinkesen :) 125 csak anyiban különbözik h Mito blokk van benne és két kipu dobja van:) meg hogy az már tényleg nagyon megy :) ennyit tudtam mondani egyéni tapasztalatok szerint mind2 fasza én már mind2vel fajtával mentem:)
Úgy emlékszem, hogy eladta.
Sziasztok!Tudom a Cagiva clubba kellet volna írnom,de itt is megkérdezem!
Ha minden igaz hozzá jutok egy Cagiva Super Cityhez!Tudnátok nekem mondani róla egy pár dolgot?Futómű,fékek,fogyasztás,menetteljesítmény,m
egbízhatóság?
Előre is köszi!
Üdv:Gergely!
komolyan ennyi? Akkor használom 50esként még egy darabig
vagy 25 megbeszéljük
20
Mito műszerfalára az a szivacs olyan műanyag cucokkal van felfogatva, és azt a szvacsot elszakadás nélkül le lehet szedni?
Eladó: Jó Állapotú Power Motor,Zsir új BMW M5 optikai indexek(nekem az van miton,sztem jól néz ki ) EVO nyitott henger(honoltatni kell),hengerfej,28as dellorto karbi.ha érdekel valami irj,vagy msn:dug6unk@hotmail.com
Engem fordulatszámmérő érdekelne meg 1 ár.
jól hangzik
és a kábelka is benne van, amit csak össze kell csatlakoztatni?
igen igen
mennyi?