Helló mukika009!
Megnéznéd nekem ezt? Mit takar milyen állapotu meg h mennyi lenne behozva mindennel együtt? http://cgi.ebay.co.uk/cagivo-m...|66%3A2|39%3A
1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50
A generátor 14V-n töltött szóval azzal nem volt baj, aztán kiderült, hogy a rázkódáskor kilazult az akkusaru és a biztosíték megolvadt, azért nem töltött vissza. Nézd meg te is a biztosítékokat!
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy cagiva mitohoz kéne nekem 160-as dugatyú. Hol lehet kapni 160-a dugót?Ha valaki bármit tud segíteni az írjon légyszíves. Előre is kössz a segítséget
Én most vettem bele akksit, mert azt hittem szar ( mondjuk amúgy is vettem volna mert 5 amperos volt csak benne), de tegnap lemerült 2 hét után és már nem tekeri meg, szóval vagy a generátor szar vagy valahol valami kontakthiba van. Holnap viszem szerelőhöz.
Hellosztok!
Segytségre lenne szükségem,nem akar indulni a mito.Se önindító, nagynehezen pedig ha betoljuk akkor vagy lefullad akármit csinálok,vagy nagy ritkán elindul,de akkor is érezni,hogy nincs benne erő.A motorban 3000km van,karburátort és légszűrőt most tisztítottam.Gyertya is vadi új.Ha bárkinek van valami 5lete kérem írjon!előre is kösz.
Engem az baszna fel ha már nem küldi, akkor legalább odaszólna, hogy később tudom küldeni csak, visszaküldjem-e a pénzed vagy vársz még? Szerintem ez a minimum.
Ha minden igaz akkor már holnap várható hogy hozza a postás. Én a pénzt 06.30án utaltam el. Nem nagyon bíztunk már a srácban ... szerintem ilyen esettben érthető.
Végre sikerült összerakni a gépet most olyan mint egy álom ezzel kellet volna kezdenem mikor megvettem hogy átnézem hogy milyen apróbb hibák vannak rajta nem értettem mért ráz már rájöttem hogy aki szerelte elbaszta a jelöléseket nomeg a fötengely szimeringet hogy nem benzinállót rakott bele!Mindesetre meg szeretném kösszi mindenkinek aki segített a kérdéseim megválaszolására köszi mégegszer!
Megnéznéd nekem ezt? Mit takar milyen állapotu meg h mennyi lenne behozva mindennel együtt?
http://cgi.ebay.co.uk/cagivo-m...|66%3A2|39%3A
1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50
Köszi:D