Na itt a kép igy kell. ha berakod a csapágyat és a kuplung tengely közt még kelle lennie helynek... Ha nem oké akkor esetleg vedd ki a rugokat és mérd meg, hogy alapból milyenh osszu.
Igen arról van szó de ha befele rakom tehát a sülyedés befele van és meghúzom a csavarokat randesen akkor a csapágy már ott van a tengelynél:S Az nem baj?Akkor már nem tudja hova beljebb nyomni!
Szerintem tőle ne vegyél, ha jól vettem ki az RS 125 topicban az írásokat, akkor a srácok elküldték a pénzt és lassan egy hónapja nem reagál ( telefonra, e-mail) BenceRS és olaj se jött meg senkinek.
Nem nagyon értem. Most arról a "csillag" alakuról beszélsz ami a rugokat leszoritja és a csapágy benne van? Annak befele kell süllyedni, és kivülrőlnyomod bele a csapágyat. (kiesni nem tud mert a dekninél a nyomó fogja, meg amugyse oylna egyszerű kivenni. (a csavarokat meg teljesen huzd meg, de azért ne szakitsd meg, érzéssel)
szerintetek egy 160 pollini hengerszettet (henger hengerfej dugó gyürü) megéri elcserélnem egy 75666 számú SP hengerre?(henger hengerfej,dugó nélkül) szoval az SP -vel jobban menne mint a pollinivel?
Sziasztok! Van egy 50 es ként használt mitom eladó 91 es piros színű 2 éve csak a garázsban áll motorikusan tökéletes állapotban felletujítva benne minden azóta alig használtam max 100 km most vittem el szerelőhőz kitakarított rajta mindent! kis sérüléssel (jobb index,plexi)! Érdeklödj megegyezünk! MSN: mcoliver@freemail.hu tel: 06 70 218 24 25 Békés Megye!
Hali srácok most tartok az összerakásnál és nem vágom hogy a kuplung kinyomó csapágyas része hogy áll mert ha ugy rakom hogy peremmel befelé akkor nem tud mozdulni befele ha meg peremmel kifelé akkor fosok hogy kiesek a csapágy kinyomásnál!Nem vágom hogy hogy állt és a csavarokat csutkára kell e meghúzni? Előre is kösz!
Tudom hogy volt már erről szó de én nem találtam meg, váltóba körülbelül mennyi olaj jár?
Én ilyen olajat vettem, ez jó lehet?
Agips Speed 2-t van még ? Kellene nekem 2 liter belőle :))
Van egy eladó Cagiva mito 1 vázam, tökéletes állapot, egyszer sem estek vele. Pár tartozékkal eladó, (olcsóért)