Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120.000-130.000 között. 'Cause it's Mádzsáróószáág.
milyen árba van egy rendszámoztatás?
és a 2 db teljesen egyforma?
és az ár mindkettőre vonatkozik ugye?
de van,3000 ft
Szerbusztok kedves motor imádok!
Keresek Mitora indexet, 2 db-ot, valakinek nincs véletlenül elfekvőben?
Ez Mitora de a hirdetés már több mint 1 éves...ez már nem hiszem hogy megvan és már nem is szokott fórumozni ez a srác
Szia!Milyen tipusra való a henger?
Kuplung felöli:25-40-7
Gyujtás felöli:20-40-7
Srácok!Elég sokat írtam hogy gáz van a mocival meg minden 2 nap keresgélés után rájöttem hogy a főtengely szimeringem szállt elé és bedarálta a kuplung ezért hagyott el az ereje meg minden!meg tudnátok nekem írni hogy milyen főtengely szimering kell bele mert egy darab nem maradt belőle előre is köszi!
Hát őő ezt igy nem lehet megmondani, kiengyelitő tengely ha jó, esetleg préssávot mérj. A többi meg ha szétmegy ugyis hallod.
Sziasztok.
Van egy eladó Mito I-es komlett első futóművem(fékkel együtt).20e
Külön eladó egy kerék is hozzá ha kell.
neem nem arra gondoltam hanem ilyen,furcsa öblös hangja van mint valami nagyobb motornak és ahogy visszaengeded a gázt akkor lennt meg hallani hogy valami darál ...
szerintem 10%
szerintetek menyire hiszik el a jardok hogy 50 es a gép?
Valakinek nem kell egy arrow rezó?
Mit fed a durva hang? Fémes? Vagy zakatol?
A powerbe nem kell olaj, a nyelvet jól tisztisd meg és rakd vissza.
Hát 10bar az közepesnek mondható. Lassan azért eljön a feljuitás ideje.
Ja és mértem egy kompressziót az 10bar volt az jó vagy kevés?
Sziasztok srácok a powerbe kell olaj mert most szétszedtem és jött ki belőle valamennyi olaj?És ha kell hol kell beletölteni és milyet kell belerakni? Előre is kössz!
Hali!megkérdeztem szerelőt erről a rázás problémámról,azt mondta hogy a főtengelyemnek 100 hogy semmi baja,és a kiegyenlitönek sem(ugye ő szedte szét a blokkom) mástól nem rázhat? ja és egyre furcsább hangja van már kb olyan mint valami 350 es 2T nek szoval ilyen nagyon durva...3-6000 ig ráz mint állat 6-8 ig teljesen szép a hangja is nem is ráz,8 tol meg megint durva hangja lesz de nem ráz... a lényeg akkor hogy mástól ez biztos hogy nem lehet?
A használt motor hátrányai :
Ez a hajtókar már gyilkossági kisérlet...
hello: nekem van forditott elsövillám=35eft
sima elsö telo=15eft ka ha érdekel akár postázni is tudom neked.
akár rádughatjuk
Hát ez naon fasza:D
Sziasztok :)
Sok szenvedés után sikerült szereznem egy hengert .
Szerintetek ?