Krisztián!nem tudtalak elérni telefonon,most mondta a postás hogy a henger már 10.-e óta ott van a postán és hogy kaptál értesitöt is erröl!te mondtad hogy kell adjam fel,most remélem nem fogsz kibaszni velem...
Eladó egy '88-as Freccia c9 hengerfej és dugattyú hibával!A motor RENDSZÁMOS,MINDEN PAPÍRJA MEGVAN!Adok a motor mellé egy 0km-es mahle dugót,egy hajtókart.egy kb 80%-os hátsó gumit.A hengerfejet talán még megtudom csináltani ha szükséges.. Egyébként a festése kb fél éves,bár van raja pár karc.Elektronikája tökéletes, indexek,lámpák,fordulatszám mérő,kilóméteróra is működik!1 éves akksi van benne,elől 100%os fékbetétek vannak,hátul kb 80%-osak!Azért adom el mert már nincs kedvem vele foglalkozni,többet költeni rá,és van mellette egy másik motorom.Az ár irányár.. érdeklődni telefonon és email-ben is lehet!Az idomos kép még festés előtt készült! irányár: 90000ft
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinek eladó, jó állapotú Mito (nem upside) eleje, arra vevő lennék. balint.farady@gmail.com címen elérhető vagyok. Köszönöm.
Fahe neked is Mikuni karbid van mindjárt rakok képet nemtom mi lett vele de túl sok anyagot ad vagy nemtudom eddig elindult csak ledadogott ha gázt húztam rá mostmár be sem indul nemtudom mi lehet a baj egyszer csak ezt kezdte el csinálni és semmi extrat nem csináltam vele!Meg tudjátok mondani ez milyen faja Mikuni mert én nem jöttem rá!
amúgy most hogy szóba hoztad ezt a dolgot nekem az rs és a mito is hogy ha alapjáraton csutkára húzom akkor nekem el kezd ilyen mély öblös hangot ad ha úgy hagyom akkor lefullad szerintetek sokat kap de ettől még nem fog meg ragadni ugye mert ha alapjáraton csak félig forgatom el a gáz kart akkor minden jó
Sziasztok srácok!Multkor írtam hogy 5000 alatt nem húz a mitom és hogy ott ledadog mára már be sem indult szétszedtem a karbit kipucoltam minden fazsa volt beindítottam és még m indig nem volt jó akartam leállítani erre egy nagy csattanás és elketzdett csörögni szerintetek mi elszállt a gyűrűm vagy a dugó vagy mi lehet ez?Eéőre is kösz
Ha esetleg lenne valakinek eladó, jó állapotú Mito (nem upside) eleje, arra vevő lennék. balint.farady@gmail.com címen elérhető vagyok. Köszönöm.
Valakinek van eladó első indexe 1es mito ra?
5 vagy 2.5
705540998