egy jó motorikus állapotú mitonak hogy kell mennie? gyorsulás meg 1-esbe menyit megy 2-be 3-ba? Meg hogy egyböl reagál a gázadásra meg alacsony fordulaton is mennie kell?(húznia)
Hát igen szépen kell ezekkel a kihegyezett motorú gépekkel bánni mert akkor hamar beagyák a kulcsot. Menyire kényelmes a mito mongyuk a mito 2? Jah és menyire nagytestűek?
Hát az biztos hogy szerinte a mito sokkal jobban néz ki mint az rs. bár még mongyuk az nsr-ek tetszenek csak hát ott a teljesítmény ami gyenge bár ez au én véleményem. Nem tom de hogyha el birom paszolni a gépem akkor veszek egy mitot.
Hát az nem jó . Akkor igazándiból 50% szerencse is kell egy mito vételhez de mongyuk ez autónál motornál mindennél így van.
HA VALAKI TUD JÓ ÁLLAPOTÚ CAGIVA MITO-t AKKOR AZ ÍRJON LÉGYSZÍVES rendszámos legyen és lehetőleg 11Kw-os.
Én időzitett bombát vettem, ott még ment rendesen
Ott 3.ba 100 felett mentem meg minden. Itthon hajtókaros lett, a henger se vlt olyan makulátlan mint mondták, meg az egész belselye kókány volt. Már hazahoztam a szerelőtől szerencsére
Majd teszek be képet, hogy mien volt benne a hajtókar
Figy egy az egybe nem megy fel az tuti. Ha van kedved kokányolni akkor rálehet faragni a fejidomtartó konzolt, meg az új felfogatásokat, de szerintem felesleges szorakozni vele.
Hát lehet hogy az lessz az a legegyszerűbb .Csak majd keresni kell egy evo-t És menyire jók a mitok? pl az rs-nél vagy az nsr-től? De most ne elfogultan írj hanem tényleg úgy motor elekrtonika sabilitás meg ilyenek
af1 nél valamennyivel nagyobb, de az af1 érezhetően kényelmesebb és gyengébb.
Tud valaki bontott Mito felniket
Supermoto szettnek kéne
Kösz
blok,gyujtás,karbi,önindito,telok,idomok,müs
zerfal,
blok bontott alkatrészei is eladok:kuplung,váltó,fötengely,.....stb
fékkek, érd:705377495
HA VALAKI TUD JÓ ÁLLAPOTÚ CAGIVA MITO-t AKKOR AZ ÍRJON LÉGYSZÍVES rendszámos legyen és lehetőleg 11Kw-os.
Ott 3.ba 100 felett mentem meg minden. Itthon hajtókaros lett, a henger se vlt olyan makulátlan mint mondták, meg az egész belselye kókány volt. Már hazahoztam a szerelőtől szerencsére
Majd teszek be képet, hogy mien volt benne a hajtókar