Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóéjt srácok köszi a segítséget
ahha
köszi ezt a képet legalább szemlélteti a méreteket. ez service manualbol van?
Kábé akkora mint az RS :)
af1 nél valamennyivel nagyobb, de az af1 érezhetően kényelmesebb és gyengébb.
egy jó motorikus állapotú mitonak hogy kell mennie? gyorsulás meg 1-esbe menyit megy 2-be 3-ba? Meg hogy egyböl reagál a gázadásra meg alacsony fordulaton is mennie kell?(húznia)
én is halotam hogy nagytestű csak hát mé nemláttam élőben. rs-el már mentem nsr-el is azok elég nagyok.
Én úgytudom hogy a Mito a egynagyobb testű 125-ös?! De ha nemigaz nem lehurrogni!
A kényelmet meg majdmegszokom:D:P
Hát kb mekkora Van akkora mint az rs-vagy az af1 futura?
A mito 1-2 nagyobb mint az evo. A "kényelmet" biztos h meg kell szokni, mert a súlyod a csuklódra nehezedik. Amúgy meg eléggé nagytestű gépek
Hát igen szépen kell ezekkel a kihegyezett motorú gépekkel bánni mert akkor hamar beagyák a kulcsot. Menyire kényelmes a mito mongyuk a mito 2? Jah és menyire nagytestűek?
Rs szervizigényesebb, de ha ugy használják akkor a mitot is lehet szerelgetni sűrűn
Hát az biztos hogy szerinte a mito sokkal jobban néz ki mint az rs. bár még mongyuk az nsr-ek tetszenek csak hát ott a teljesítmény ami gyenge bár ez au én véleményem. Nem tom de hogyha el birom paszolni a gépem akkor veszek egy mitot.
És melyikre kell többet költeni?
nsr ha nem is, de azért az rseket lehet egylapon emliteni a mitokal.
Hali
Tud valaki bontott Mito felniket
Supermoto szettnek kéne
Kösz
teljesitményileg nagyon jók,nem ellenfél se RS se NSR,viszont költeni kell rájuk kurva sokat mint az összes 2T motorra...
CAGIVA MITO BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK:
blok,gyujtás,karbi,önindito,telok,idomok,müs
zerfal,
blok bontott alkatrészei is eladok:kuplung,váltó,fötengely,.....stb
fékkek, érd:705377495
Hát az nem jó . Akkor igazándiból 50% szerencse is kell egy mito vételhez de mongyuk ez autónál motornál mindennél így van.
HA VALAKI TUD JÓ ÁLLAPOTÚ CAGIVA MITO-t AKKOR AZ ÍRJON LÉGYSZÍVES rendszámos legyen és lehetőleg 11Kw-os.
Én időzitett bombát vettem, ott még ment rendesen
Ott 3.ba 100 felett mentem meg minden. Itthon hajtókaros lett, a henger se vlt olyan makulátlan mint mondták, meg az egész belselye kókány volt. Már hazahoztam a szerelőtől szerencsére
Majd teszek be képet, hogy mien volt benne a hajtókar
Figy egy az egybe nem megy fel az tuti. Ha van kedved kokányolni akkor rálehet faragni a fejidomtartó konzolt, meg az új felfogatásokat, de szerintem felesleges szorakozni vele.
Hát lehet hogy az lessz az a legegyszerűbb .Csak majd keresni kell egy evo-t És menyire jók a mitok? pl az rs-nél vagy az nsr-től? De most ne elfogultan írj hanem tényleg úgy motor elekrtonika sabilitás meg ilyenek
89-92ig vannak 1esek 92-94 között a 2es, Evo1 94-99? És onnatól evo 2 vannak. Nagyjából igy vannak. sajnos teljesen pontos infokat nem tudok.
hát nem tudom legegyszerübb ha a tied mellé állitasz egy evot aztis lebontod és nézed hogy ott hogyan van megoldva és ötletet ad...
94 től csinálták az evo-t asszem 98-99 ig onnantól az evo 2-t.