Sziasztok
Cagiva Mito Evot-t szeretnék vásárolni a közeljövőben,és azt szeretném kérdezni h vásárlásnál mire figyeljek oda mit kérdezzek-e esetleg a tulajtól?
Magyar001!köszi,hogy teté fel videót igy sikerült Mito ellensúlyt beálitani.A Rotax 123 nem tudod,hogy kell?Te hasonló Mitoelvén?Köszi.Sziasztok jó motorozást.
Fogalmam sincs találtam a képet...hajtókar szétment és szétvágta a blokkot...sztem...más nem csinál ilyet.De ez nem Mitoba volt mert berugókaros ez supercity blokk
sziasztok! A haver kicserélte kuplungomat azota szarul megy a gép sajnos.A mitonál,hogy kell beálitani kiegyelitö tengelyt?A srác lehuzta kuplungot,és kicserélte,de valami elálitodhatodot.A blok zörög,és mikor gázt visszaengedet szinte üt blokk.Köszi aki ért beálitáshoz.A kuplungtárcsák jók a zörgés a gond darál
Összes idom megvan hozzá, plexi is!
Leginkább egyben szeretném eladni.
Az ára 120.eft
Jelenleg fődarabokra bontva.
Ha kell összeépítem!
Cagiva Mito Evot-t szeretnék vásárolni a közeljövőben,és azt szeretném kérdezni h vásárlásnál mire figyeljek oda mit kérdezzek-e esetleg a tulajtól?
Keresek Mitohoz első féktárcsát,ha tud valaki olcsóért jó állapotút akkor szóljatok,köszi előre is.
na az ő videoi között megtalálod hogy kell belálítani