Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok akinek van egy pár tükre az sürgősen írjon fontos lenne köszi
Hali!Jó Állapotú power motor eladó :8 ezer ft. 0630/5267091
NEM evo! '93-as
evo a mito ?szine?
Csak ez van most.
Összes idom megvan hozzá, plexi is!
Leginkább egyben szeretném eladni.
Az ára 120.eft
ptibiba esetleg plexi az idomok szine?
ptibiba:evo van bontásra?
160as mito kompletten eladó!
Jelenleg fődarabokra bontva.
Ha kell összeépítem!
szeva! visszaolvasol egy kicsit akkor megkapod a választ
Sziasztok
Cagiva Mito Evot-t szeretnék vásárolni a közeljövőben,és azt szeretném kérdezni h vásárlásnál mire figyeljek oda mit kérdezzek-e esetleg a tulajtól?
Magyar001!köszi,hogy teté fel videót igy sikerült Mito ellensúlyt beálitani.A Rotax 123 nem tudod,hogy kell?Te hasonló Mitoelvén?Köszi.Sziasztok jó motorozást.
Fogalmam sincs találtam a képet...hajtókar szétment és szétvágta a blokkot...sztem...más nem csinál ilyet.De ez nem Mitoba volt mert berugókaros ez supercity blokk
EZ?HOGY történt?
Ennek csúnya vége lett... Ja és ez nem az én blokkom!
ja télleg az nekemis kéne
szeva! tankleszoritó gumid nincs véletlenül?
tegnap este kiprobáltam végre és nem nagyon akart menni jobban mint power nélkül. nemigazán értem:S záró bowdene van vkinek?
Vasfarok!Köszi te nem cuccal van baj beálitással,ha kell valami majdt irok még.
Üdv mindenkinek!

Keresek Mitohoz első féktárcsát,ha tud valaki olcsóért jó állapotút akkor szóljatok,köszi előre is.
tudod ki az a magyar001?
na az ő videoi között megtalálod hogy kell belálítani
sziasztok! A haver kicserélte kuplungomat azota szarul megy a gép sajnos.A mitonál,hogy kell beálitani kiegyelitö tengelyt?A srác lehuzta kuplungot,és kicserélte,de valami elálitodhatodot.A blok zörög,és mikor gázt visszaengedet szinte üt blokk.Köszi aki ért beálitáshoz.A kuplungtárcsák jók a zörgés a gond darál
asszem pont én meséltem neked
a bowdent cseréld ki, aztán nyisd fel a tankot, és figyeld, hogy az a tárcsa, mozog-e
de nemtudom hogy. egy ismerösöm is ezt csinálta berakott egy másik elektronikát és azis elromlott.
Le kell tesztelni vhogy a motort.