köszi a segítséget most szándékozok majd venni mitot de csak a körlámpást és azért gondolkodtam hogy meg lehet e csinálni
esetleg valami tipp h mire figyeljek oda?
picit hülyeséget irtam simán semmiképp nem tudod átrakni,csak ha megoldod a 2-2 burkolattartót és az evo komplett elejét,magyarul onnantol ami a vázhoz fogja megoldható szerintem, de lehet ami a vázhoz fogja azis más,mondjuk én ugy tudtam h ugyanaz de Fahee felvilágositott...
Nah köszi végre valaki normálisan elmagyarázta hogy hogy is van ez a mito generáció. köszi a segítséget Hogyha még anyit el tudnál mondani hogy az évjárat hogy változik pl hogy a mito 1 milyen évjáratól-milyenig. tehát mito 1 1990-1994 ezt csak úgy irtam.
az összes EVO csiklámpás,1 is 2 is, a körlámpás mitora csak ugy tudod ha a müszerfallal együtt az egészet átszereled akkor fel tudod rakni a fejidomot,de ahhoz meg ugye csak szintén az EVO oldala a jó...de elvileg megoldható mert a váz ugyanaz, te végül is kicseréled az elejét... max az necces hogy a burkolattartó csavaroknak a helye ugyanott van-e, de azt is meg lehet oldani
Nem nem igy van. Mito 1: Sima teló, 2dugattyús fék, más számlap, maga a skálázás másmilyen, 7sebesség(körlámpás)
Mito 2: Forditott teló, 4dugattyús fék, 7sebesség(körlámpás)
Evo1: Forditott teló, 4 dugattyús fék, 7 sebesség stb. ("csik" lámpás)
Evo 2: Ugyan az mint az Evo 1, csak már 6sebességesek és 6küllős felnik.
Nagyvonalakban ennyi. Nagy különbség a sima illetve az Evo-k közt van. Amúgy Sima mitóra nem tudod rátenni az Evo cuccokat (másfelfogatás, más tartok, más konzol, más váz).
én úgytudtam hogy a mito evo 1-az a két kerek lámpás és a mito evo 2 az a csíklámpás de javíts ki és én arra gondoltam hogy rálehet e tenni a kereklámpásra a csíklámpást
Sziasztok. Hát lenne egy kérdésem lehet hogy hülyeség de szerintetek a mito 1-re a mito 2-es idomzat rámegy vagyis igazándiból csak a fejidom a 2-t lámpa és az oldalidom? Kíváncsi vagyok. Jah egyébként még azt szeretném hogy mire figyeljek hogyha 1-es mitot veszek mi a legfontosabb amit ellenőrizzek és menyire jók ezek? írjatok minél többen
Valaki jártad frecciába? C9be gyárilag lehetett mahle dugó? Illetve cagivába 55,95ös méret létezik 2 gyürüs verzióba? Mert 1 gyürüsben az alapméret ekkora.
hali!nem tudjátok h 160 pollini-be mekkora dugó kell? mert asszem 25ösbe 55.9 mili, mert nem találtam sehol meg a méretet... és amit linkeltetek pinkmotors.hu-rol lehet rendelni?
esetleg valami tipp h mire figyeljek oda?