Hali.Lenne eladóban egy 160as polini henger,hengerfej,dugő és gyűrű.+még egy 38as átfuvokázott verseny delorto karbi.Most egy mitora van még felszerelve ki is próbálható. Én most vettem a motort és nincs rá szükségem.Külön-külön is eladók.Legjobb ajánlat viszi.Érd:bdm90@citromail.hu Képeket nem tudok küldeni max a karbirol mert a motor napi használatban van.Csere nem érdekel mert most veszek egy másik mitot alkatrésznek. Talán még arow kipufogó rendszer is eladó mondj árat és vidd:)
Köszi szépen majd megpróbálom!De mondjuk nem is a gyári karbi van rajta hanem egy nagyobb Mikuni mert az elező tulaj valami makker volt!Tehát akkor sok anyagot kap de akkor magas fordulaton mért húz akkor is ezt kéne játszania nem?
Kijött a jó idő, és tavasszal gondolom jó volt, most meg vszinüleg sokat kap. Szóval 1 rovátkával rakd feljebb, hogy maga a tű lejebb menjen. Aztán próbáld. Elvileg a gyári fentről a második.
SEGÍTSETEK!Ma hogy elmentem kicsit kanyargósabb utakra olyan probléma lépett fel hogy amikor csutkára húzom a gázt és5000 alatt van a fordulat meg akarfulladni lassul és ledadog ha rákuplungolok szépen alapjárat minden fasza,5000felett meg rapít ahogy kell 160at jöttem vele nem értem mi lehet karbi piszkos vagy mért dadog le?eddig 17300km van benne lehet elkopott vbagy talán a gyertya szar Segítsetek! Előre is köszi!
mikor befordultam az utcába a kocsi mellett álltak...de előtte becsengettek hozzánk hogy itthon vagyok-e(név szerint kerestek) azt utánna mondta muterom...meg olyankor este soha nem volt még ott rendör,heti egyszer jön ki a körzeti csak... szoval valaki nagyon nem szeret...
Ma hozzom haza a szerlőtől a mocim, és meddig legyen bejáratva meg, hogyan ? :)
henger, dugó, főtengely, csapágyak, szimeringek, hajtókar stb.. lett benne cserélve.
hát nem ugy h itthon hanem az utca elején...megadták a cimem a motor tipust szint,még aztis hogy milyen tábla van rajt...névtelen bejelentés volt,a srác mondta...utána még beszélgettünk egy fél órát meg mesélt pár dolgot,de am normális volt nem az a bunkó fajta...de mindenesetre jól beszartam ...aztán kijött nagynéném és régóta ismerte az egyik srácot és ugy lazitott magán... ki is röhögött mikor mondtam h 50 es, mert h 220 as óra... meg odadtam egy malaguti 50es robogó dugóját h ez volt bennt mérjék le nyugodtan,erre h ami a motorban van az érdekli...értett hozzá nah részletezve ennyi... vigyázni kell....
1/4ed mérfölden a 14.4 110kilos emberrel jó időnek számít?