Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva mito bontott alkatrészek eladok.
idomok,lámpák,telok,vázak,felnik,blokok,....
.karbik,gyujtás kipufogo
lábtartok,ülések,müszerfal,,,,,,,sok minden.
érd:705377495
Hali, egy kérdés: Miért jobb a Mito mint az Rs? Vagy: Miért jobb az Rs mint a Mito?
Én ezt nem értem. Ma újra meg akartam nézni, hogy lefullad-e a motor alapjáraton. Ma a leffulladás közelébe se jutott 2 perc alapjárat után sem. Én ezt nem értem. Tegnapelőtt meg állandóan ráncigálni kellett lámpánál a gázt 15 másodpercenként nehogy leálljon. Ma 10 fokkal hűvösebb van, mint tegnap előtt, ezért a légszűrőre kezdtem gyanakodni, hogy nem kap elég oxigént, de aztán elvetettem ezt az ötletet, mert akkor menet közben sem kéne jónak lennie, de azzal semmi gond nem volt. Ha elviszem a szerelőhöz meg hülyének néz, hogy semmi baja...
hello: komplet felujitott blokot egyben akkarom el adni 75-ért oda adom eljösz ki probálod és ki szereljük enyi.
Sziasztok srácok!
Nem az én gépem,de azért hátha érdekel valakit!
Az ár irányár jelzem!
http://www.hasznaltauto.hu/3118803_cagiva_mito_
1992
Üdv.!
Fahee! azis számit h a karbin rajta vannak-e a csövek?:O aztirták h az tulfolyó...most beszarok ha felrakom és jobban fog menni....
Jó állapotú power motor eladó,elektronikával együtt vettem de nekem csak az elektronika kellett... ha kell kép : dug6unk@hotmail.com
Eladó kitünő állapotban lévő motorom(94es kiadásu),csak az első gumit kell lecserélni mert kopott...
csere is beszámítás is lehetséges!sportrobogó,enduro 50es gyorsasági,telefon(csak n95 8gb-os)
érdeklődni tel és email!
e-mail:police07@citromail.hu
tel:06302497799
Úgy nézki Hétfőn megyünk a motorért
Már alig várom, öröm és bodotság
Mito
misoc eladod a hengert meg a dugót meg a hengerfejet?
Hengerfej.
Üdv.

Eladó maradék cuccaim:
mito fesz.szabályzó, 2db rellé, világítás kábelköteg, 1-2 elektronokai apróság,első, felső fékmunkahenger, egyben 4300Ft.
Hengerfej, gyári 125, hibátlan gyári állapotban, termosztáttal, 3500Ft.
Hátsó rugóstag, sérülésmentes, hibátlan: 5500Ft
Alkudni lehet.
címem: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Kellemes estét mindenkinek!
Egy 2004-es EVO-nak gyári kipuffogórendszerrel mennyi a vége, vagy úgy kérdezem, mennyit kéne menni-e ha jó állapotban van?
ha közel van akkor nézd meg
Hát nemtudom, nagyon gondolkozom rajta. Asziszem holnap felhívom-hátha-
Én is ezt nézegetem, de szerintem rendben van, igaz inkább a robogókhoz konyítok egy kicsit!
Szerintem túl olcsó, úgy 180 felett lehet kapni jobb állapotú gépet szerintem.
Nem neked szántam!
Nekem ez megmaradt!
nekem is van egy komplett mitóm, papíros.
Nekem nincs rá szükségem!
( a moci is eladó!)
aha. és 6ba mennyit forog? Pár oldallal arrébb irtak dolgokat mitől lehet. (légszűrő tiszta, karbin levegőztető rajta van-e, kompresszió, stb)
Üdv! Amennyiben nekem szántad köszi, de már kerékkel együtt is eladó a motor, csak azért hezitálok, mert felénk mostanában jobban figyelnek a motorosokra a rend őrei, és az igazat megvallva aggódom ,hogy egy 125-öst el lehet sütni ötvenesként!
Akinek van 99-es Evo II-hez szivótorok az irjon már mert sürgős lenne
de az enyém nem járatos és a szerelő is forgatta kicsit olyan 12-13 ezerig és ő mondta hogy 1-es üveg 2-es üveg...5-ös üveg és 6.ba már nem akarja szal nem tom és igy ment 140-et szal nem tom mi lehet még a baj jah a szivócsonk ki van lyukadva de pasztával meg csinálta ideiglenesen lehet hogy ez okozza
Nálam is ugyan ez volt járatásnál 6-7be nem tudott nyitni a power és 130nál megállt. de most már hogy kiforgatom 10-11ig már mentem vele 150et.
Hello, tanácsot kérnék!

Nézegetem a kepesmotoron a hirdetéseket és megláttam egy egészen kedvező áru Mito-t, Szerintetek? http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Vagy inkább nézzek drágábbat ami nem ilyen gyanusan olcsó? Előre is kösz-kösz hello!
azt nem tom