Én ezt nem értem. Ma újra meg akartam nézni, hogy lefullad-e a motor alapjáraton. Ma a leffulladás közelébe se jutott 2 perc alapjárat után sem. Én ezt nem értem. Tegnapelőtt meg állandóan ráncigálni kellett lámpánál a gázt 15 másodpercenként nehogy leálljon. Ma 10 fokkal hűvösebb van, mint tegnap előtt, ezért a légszűrőre kezdtem gyanakodni, hogy nem kap elég oxigént, de aztán elvetettem ezt az ötletet, mert akkor menet közben sem kéne jónak lennie, de azzal semmi gond nem volt. Ha elviszem a szerelőhöz meg hülyének néz, hogy semmi baja...
Eladó kitünő állapotban lévő motorom(94es kiadásu),csak az első gumit kell lecserélni mert kopott...
csere is beszámítás is lehetséges!sportrobogó,enduro 50es gyorsasági,telefon(csak n95 8gb-os)
érdeklődni tel és email!
e-mail:police07@citromail.hu
tel:06302497799
Üdv! Amennyiben nekem szántad köszi, de már kerékkel együtt is eladó a motor, csak azért hezitálok, mert felénk mostanában jobban figyelnek a motorosokra a rend őrei, és az igazat megvallva aggódom ,hogy egy 125-öst el lehet sütni ötvenesként!
de az enyém nem járatos és a szerelő is forgatta kicsit olyan 12-13 ezerig és ő mondta hogy 1-es üveg 2-es üveg...5-ös üveg és 6.ba már nem akarja szal nem tom és igy ment 140-et szal nem tom mi lehet még a baj jah a szivócsonk ki van lyukadva de pasztával meg csinálta ideiglenesen lehet hogy ez okozza
idomok,lámpák,telok,vázak,felnik,blokok,....
.karbik,gyujtás kipufogo
lábtartok,ülések,müszerfal,,,,,,,sok minden.
érd:705377495