Most beszéltem egy szerelővel, azt mondta addig ne használjam amíg nem csináltattam meg, mert megragadhat :(. Így inkább nem kockáztatok holnap. Azt mondta fúvóka vagy membrán baja lesz.
Hali újra! Hát a kormány lengéscsillapítóból nem lesz semmi, mert tegnaptól egy kicsit huncutkodik az alapjárat, így meg kell csinálni és nem marad rá pénz:(. Viszont alapjárati fúvóka és/vagy membrán érdekelne, hogy mennyiért adod?
sziasztok valaki le tudná irni akinek evo II van hogy 1-esbe mennyit megy meg 2-esbe 3,4,5,6 köszi mert most lett kész a motor és kipróbálta a szerelő és szépen végig forog de 6.ba valami gubanc van és igy csak 140-et megy ez normális úgyértem ha végig tudnám forgatni a 6-at akkor elérné a 160-at kb
De azért ha ennél maradsz, akkor mindenképp 550.000-et mondj először, hogy neked ennyid van rá ( még akkor is ha több van) :).
Én is remélem, hogy összejön
Hát igen nem olcsó, de A1-el vezethető, rendesen szervízelték kötelező dugó, és minden más csere megvolt.És ezt tudom hitelezni, ami kb 1évig lenne fontos amig nincs munkám, utána meg kifizetném. Remélem összejön a dolog
halii! van egy jó állapotú keveset használt power motorom mitoba,elektronikával együtt vettem de nekem csak elektronika kellett,ha valakit érdekel szoljon....
Nekem is ugyan ez volt az előző Mitomal, az volt a bay hogy a membrán egyik lapkájának a sarka le volt szakadva, és nem zárt rendesen. így alapjáraton is szépen átcsurgott a benzin és lefulladt!
hello: ezek drága dolgok de mondom:
fejidomterto konzol=30eft
müszerfaal25eft
takaro kilfi idomok 2db csak egyben eladó=10eft
az a baj ezzekel hogy sehol nem lehet kapni vagy ha van is nagyon drágán ducati 748-ra viszik az elejét az evonak.....
tel.: 30/ 2752524
engem lehet érdekelne az arrow kipuf.
e-mail címet tudnál adni ?
Én is remélem, hogy összejön
A hátsó fék munkahengert ( a pedálnál ) mennyiért adod?
És a plexit?
Nagyon tetszik
Cagiva Mito EVO
fejidomterto konzol=30eft
müszerfaal25eft
takaro kilfi idomok 2db csak egyben eladó=10eft
az a baj ezzekel hogy sehol nem lehet kapni vagy ha van is nagyon drágán ducati 748-ra viszik az elejét az evonak.....