hali
misoc engem érdekelne pár dolog árajánlatot szeretnék kérni a fejidomtartó konzolról(amiben a lámpa van és ez tarta az egész müszerfalat) valamit a kormány alatt lévő 2db takaróidom
komplett müszerfal is érdekelne
most csak érdeklődés képpen irok de ha jó ajánlatot kapok akkor komolyá válik a dolog
üdv:Piötrö
Na megvolt az akksicsere, de ugyanúgy lefullad. Most annyi a különbség, hogy állítottam az alapjáraton is 2 ezerre. Vagy 15 másodpercig 2 ezren marad meg se mozdul a fordulatszámmérő, aztán a kb. 15 mp után elkezd csökkenni a fordulat és 5mp múlva lefullad .
CAGIVA MITO EVO BONTÁS.
összes alkatrésze elado pl: komplet felujitott blok=75eft
arrow kipufogo=30eft mikuni 35-ös karbi szivocsonkal=20eft
gyujtás=30eft idomok,lámpák,telok,fékek, felnik,tank,müszerfal,
kapcsolok....stb ami egy motoron van az eladó.
Hy All! Olyan kéréssel fordulok hozzátok ha valaki tudja a MITO cdi dobozábol kijövö drótoknak a szin szerinti jelentését azt nagyon megköszönném. 5 kanóc van benne. 2 kék fehér, 1 fekete alapon piros csík, 1piros alapon fekete csík, és egy fekete alapon fehér csík.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy cagiva super cityhez blokk érdekelne azaz mito blokk. Egy henger kéne vagy egy komplett blokk is érdekelne. Tudtok e segíteni nekem hogy hol birok venni vagy valakinek nincs? Várom a válaszokat
üdv
misoc engem érdekelne pár dolog árajánlatot szeretnék kérni a fejidomtartó konzolról(amiben a lámpa van és ez tarta az egész müszerfalat) valamit a kormány alatt lévő 2db takaróidom
komplett müszerfal is érdekelne
most csak érdeklődés képpen irok de ha jó ajánlatot kapok akkor komolyá válik a dolog
üdv:Piötrö
összes alkatrésze elado pl: komplet felujitott blok=75eft
arrow kipufogo=30eft mikuni 35-ös karbi szivocsonkal=20eft
gyujtás=30eft idomok,lámpák,telok,fékek, felnik,tank,müszerfal,
kapcsolok....stb ami egy motoron van az eladó.
Én a gyorsulásra gondoltam mittom én 100ig.
Egy 180-as runner ellenfél egy Mitonak vagy egy RS-nek?
üdv