Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komplet blok fel van ujitvan=75eft oda adom még ki tudod probálni.
hy! Misoc! kellene a tankleszorító gumi,első pár index(az optikai), és az indexrelé!mennyit kérnél értük?
hali
misoc engem érdekelne pár dolog árajánlatot szeretnék kérni a fejidomtartó konzolról(amiben a lámpa van és ez tarta az egész müszerfalat) valamit a kormány alatt lévő 2db takaróidom
komplett müszerfal is érdekelne
most csak érdeklődés képpen irok de ha jó ajánlatot kapok akkor komolyá válik a dolog
üdv:Piötrö
Sziasztok! Egy haveromnak kellene "váltókar" akinek van vagy tud eladót szóljon már. Köszi !
Az arrow nekem lehet,hogy kell! milyen állapotú? gondolom egész rendszer. Esetleg egy képet, megköszönném.
meg bontod ezt a fasza gépet:O szegény:'(
Vagy rendszámos a gép? Ha igen kompletten menyiért adod el?
főtengely szimering tuti:D...
Misoc . A dugót meg a hengert menyiért adnád oda? Érdekelne.
Na megvolt az akksicsere, de ugyanúgy lefullad. Most annyi a különbség, hogy állítottam az alapjáraton is 2 ezerre. Vagy 15 másodpercig 2 ezren marad meg se mozdul a fordulatszámmérő, aztán a kb. 15 mp után elkezd csökkenni a fordulat és 5mp múlva lefullad .
Csőő. A kormány lengéscsillapítót mennyiért adod?
CAGIVA MITO EVO BONTÁS.
összes alkatrésze elado pl: komplet felujitott blok=75eft
arrow kipufogo=30eft mikuni 35-ös karbi szivocsonkal=20eft
gyujtás=30eft idomok,lámpák,telok,fékek, felnik,tank,müszerfal,
kapcsolok....stb ami egy motoron van az eladó.
Azzal tisztába voltam hogy végsebbségre nincs esélye.
Én a gyorsulásra gondoltam mittom én 100ig.
naná hogy az nincs power ugyan de a fokozatmentes hajtás odabasz de amikor nyit a powered vége
Cagiva mito első hátsó kerék gumival vagy gumi nélkül érdekelne ajánlatokat várok bdm90@citromail.hu
Egy 180 Runner-nak a vége 140Km/h környékén van! Szóval közelébe sem ér a Mito-nak vagy az Rs-nek
Nem
Ez most lehet hülye kérdés lesz
Egy 180-as runner ellenfél egy Mitonak vagy egy RS-nek?
feladtam, holnaputánra legkésöbb ott kel h legyen most kibaszik velem a posta vmiért bocs...
Vasfarok!adj egy msn cimet és felveszlek és megdumálunk ott mindent,vagy itt az enyém...: dug6unk@hotmail.com
Hy All! Olyan kéréssel fordulok hozzátok ha valaki tudja a MITO cdi dobozábol kijövö drótoknak a szin szerinti jelentését azt nagyon megköszönném. 5 kanóc van benne. 2 kék fehér, 1 fekete alapon piros csík, 1piros alapon fekete csík, és egy fekete alapon fehér csík.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy cagiva super cityhez blokk érdekelne azaz mito blokk. Egy henger kéne vagy egy komplett blokk is érdekelne. Tudtok e segíteni nekem hogy hol birok venni vagy valakinek nincs? Várom a válaszokat
üdv
Vasfarok! bocsi h. rákérdezek ,sikerült már feladni a kormányt,meg a kuplung konzolt? .. már nagyon kéne köszi
igen beszámolom, mondjál valami jó összeget és mehet