Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kettő eggyüt 5 ezer forint, nálam
gyere el nézd meg most fotón ugyse sokat árul el, jó állapotú
Lavedax125!Szivocsonkod mennyiért adnád?A mitora?na+kilóméterora meghajtót?Sziasztok!
Nincs mit!Örülök,ha segithettem.
köszi holnap felhivom
Hivd fel ezt a számot!0630.622.89.86
Hát igen övé lett az én becses motorom álmaim kis gépe és már nála van és kész totalkárrol lett megcsinálva büszke vagyok rá és magamra is ez az igazi szeretet úgy érzem
javítottamXD
Hát igen övé lett az én besces motrom álmaim kis gépe és már nála van és kész totalkárrol lett emgcisnálva büszke vagoyk magara és rá is ez az igazis zerete úgy érzem^^
4 napja hoztam el a mocit és már felnin kivül minden meg lett csinálva
Hali!
Mito I-hez keresek első felnit
ha valaki tud eladót szóljon
üdv Dani
Én a régi motormba vettem akksit, az 4 amperes volt, és 4000 Ft :)
Ahhoz adtak savat is, de miután besavazza az ember, aztán már tölteni nem kell töltővel.
De a savat a MIN jelzésig kell, aztán rá desztilált (ioncserélt) viz a két jel közötti részig kábé :)
Mert igy nem a sav, hanem a viz párolog le róla :)
Vasfarok! ha egy 28 as dellortot beszámitasz a te karbidba akkor érdekelne...
Köszi, holnap első dolgom lesz ilyen helyen utánajárni :). És ha a 28-ast veszem akkor nem lesz kisebb a hatásfok, mintha a 32-est venném?
Nem adtak :(. Nem is mondtam az eladónak, hogy ugyan adjon már, mert vagy 2 hónapja vettem egy flakonnal és úgy voltam vele legalább elhasználom ha már megvettem, de nem találtam meg. De megérte, mert szerintem olcsó volt ( 5000Ft). Én 8-ra számítottam és pozitív meglepetésként ért.
festékboltban vagy háztartásiban nézd meg, én is ott szoktam venni....28°-ost vegyél, a 32°-ost a melegben kiforralhatja, bár ha nincs más az is jó...
Nem adtak hozzá?
PFFF nem kaptam akkusavat 2 autósboltban, a corában és a tesco-ban sem . Hát milyen világban élünk ?
Mérd meg, hogy mekkora hely van a tiedbe, és ha akkora vagy több a hely akkor jó :)
Csak rákötöd simán a sarukat és kész, mást nem kell.
Meg ha neked kell savazni, akkor azt úgy csináld ahogy mondják :)
Mitoba 7200-ig zárva van a power alapjáraton is....
És nem tudjátok, hogy milyen méretű akku kell bele ( evo 2004)? Néztem egy oldalon, ott ezeket írta: 12 V 9AH 137x76x140 (hossz x szél x magasság). 0,9 A töltőáram. Ez jó bele, mert nem vagyok benne biztos, hogy az akkus oldalon jól leírják? Ja még annyi ha cserélem ki az akksit kell vmit csinálnom ( pl. kikötni vmi kábelt a sarukon kívül, mert írtátok, hogy elég érzékeny az elektronikája) ?
képet tudsz felrakni?jó lenne:D
5ezer HUF
Gyárilag 9 amperes kell bele, de nem érni meg kisebbet venni mert hamar lemerül meg túl gyenge a power működéséhez, és az elektronikát könnyen kinyirja :S
JAJA én is valami ilyesmire gondoltam. Meg járás közben is amikor behúzom a féket az üresjelző fénye is felére elhalványul. Lehet az előző tulajnak nem robogó akksit kellett volna belevennie és egy fadarabbal hézagolni a fennmaradó helyét
Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy szar aksi miatt lehet h nem nyit a powere alapjáratnál.