Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De elvileg alapjárat környékén is nyitva kell lennie a power-nek...nekem amikor az AF1en mindig zárva volt, lefulladt alapjáraton.
heloo! h szar az akksi annak nagyon semmi köze a lefulladáshoz... mivel nem villanymotoros elvileg a mitod...
Beinditott motornál a sarukra rákötöd a multimétert, feszültésget mérsz, és 14 V körül kell, hogy kapj. Ha jóval kevesebb akkor nem tölt :S
Csősztök! Az létezik, hogy a szar akku miatt van az, hogy alapjáraton kb. 4-5mp múlva lefullad? Mert én úgy vettem észre amikor fel van töltve az akksi, akkor nem fullad le viszont amikor szar, akkor állandóan vagy ez csak véletlen? Azt hogy tudom megnézni, hogy a dinamó vagy akármicsoda rendesen visszatölt-e?
Ma akarok venni új akkut mert a mostani már meg sem forgatja az önindítót 4-5 beindítás után, ezért érdekelne a visszatöltés dolog, mert jó egy darabig miután kiszedtük és feltöltöttük, aztán teljesen meghal.
sajna nem eladó de ha tudok szolok
rajtam kivül sokan használjátok 50-es ként?
Tettem fel a galériába 2 új képet a Mitoról ha vkit érdekel
nekem van hátsó lábtartóm kompletten, 1800Ft.
cím: cagivaalkatreszek.hu

Üdv
Hy
látom "50es " a mitod, és van rajta hátsó lábtartó... Nem eladó véletlenül csak a jobb taposó része? + küldök ha kell egy bal első lábtartót a pénz mellé
Üdv! Lehet, hogy szükségem lesz első és hátsó kerékre! Van esetleg eladó valakinek?Előre is köszi!
És mennyibe lenne?:)
nekm van nekem van!
Valakinek nincs véletlenül jó állapotú lánca mito 1-hez?
Üdv.

Ha valakit érdekell, pár alkatrész, akár tartalékba is, akkor egyben eladó pár cucc:
-fesz.szabályzó
-világítás kábelköteg
-kuplung felöli konzol réssz kompletten
-1-2 rellé, és pár elektronikai apróság.
-hátsó teló kompletten
-hengerfej termosztáttal, szinte gyári állapot.
-28-as porlasztó kompletten, membránnal
-első, felső fékmunkahenger
-olajszivattyú, kompletten
Egyben 20ezer forint.

Ha külön bármi érdekell, írj nyugodtan!
Árban biztos megegyezünk!

cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu

kellemes délutánt mindenkinek!
Ezért a mito-ért érdeklődtem énis anno, küldött képet a srác a mostani állapotáról... Hát van rajta törés
benne vagyok ha mellé még 200 at ráfizec
és mennyit fizetsz rá egy papírnélkülire 100 ezret:D...:D jó elnézést van nekem is nagy dt-s spanom de szerintem nézeges körvbea Prima-k terén:) ott sok 502 es enduro csere van:) itt egy link próbáűld meg hátha...:)
Kössz vasfarok
sok szerencsét
Igen, félreértettem a kérdést.
hurkafej!A gyártási év 98,és törzskönyvébe is ez van!A forgalomba helyezés 1998bn 1218!22éve motorozok tudom mi forgalomba helyezés.igazad van forgalomba 2003 is lehetet pl pannóniát helyezni mégse 2003.as.tudod forgalmiba gyártási év 1998.A kérdés félreérhetö volt bocs.
sziaztok Yamaha Dt 80 cserélnék cagiva mitora http://www.kepesmotor.hu/yamah... ott az msn cimem is
Véletlenűl kerűlt hozzám mito, ilyenekkel eddig nem foglalkoztam, ezért ennyi az ára, tartozásba jött, és csak annyi kell belőlle, mint amennyivel tartoztak. Csak ezért tudom én is olcsón adni.
Kellemes estét mindenkinek!
te neked vmi igen jó forrásaid vannak arc
most néztem nálad a karbi 6500 ft ha neked ennyibe megéri adni akkor fasza gyerek vagy, annyiér egyszerüen nekem nem éri meg eladni,ebből adódik az árkülönbség, de hát szabad a piac
itta kép róla