Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van eladó 0630 560 56 38
Hát gyerekek jó kézbe kerülta Motorom már majdnem kész is van csak egy első felni kell és mehet sok sikert Daninak (az új tulajnak)
dede van:) egy 160 full pollini piros.. egyszer kijöhetnél pihenőhöz:D lenne kivel motorozni:D
CDI nincs véletlenül?
Üdv.

Eladó cagiva mito fesz.szabályzó: 2500Ft
Hátsó teló, szép, sérülés mentes: 6400Ft
dellorto 28-as porlasztó,komplett, membránnal: 6500Ft.
Ha valami érdekell, írj nyugodtan, cím:
cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes estét mindenkinek.
16 ezer forintért szívócsonkal
Te is Pécsi vagy akkor téged láttalak már egy csomószor a városba! Tudtommal rajtunk kívűl Pécsen nincs több EVO!
Szia! Vegyél fel légyszi msn-re mert érdekel! (andras.david@hotmail.com) vagy Írj e-mailt(andras.david@citromail.hu) Köszi
Eladó! 300.000 Ft
Figy! Egy motor lehet, hogy 1989-es, attól lehet, hogy csak 2008-ban lett forgalomba helyezve. Ha kereklámpás akkor az még nem evo.
szeva én is forgalomba akkarom helyeztetni majd a gépem az lenne a kérdésem hogy neked menyi pénzbe volt ?
Hajol tudom,az elektronikában van valami impulzus szabályozó,ami állitható némi bontás után,de egy szakképzett villamosság szerelő,kb 2000Ft-ért megcsinálja.
Vasfarok! nem válaszoltál,érdekelne a karbid,milyen és mennyiért adnád oda?
Sajnos a haverom már eladta a motorját.
De meg is ragadnám az alkalmat, hogy felhívjam Budapesthez közeli adakozó kedvű Cagivások figyelmét, hogy megszánhatnák a Giocatore néven fórumozó tisztességes fiatalembert egy kölcsönelektronikával... Esetleg eladó CDI is érdekel, ha ez lenne a baj.
A forgalomba helyezés nem számit, az enyém 90-es, és 2003-ba lett forgalomba helyezve
blokkban..ugy kezdödik a motorszám pl:98......
Nem gyorsabbak az Evo-k..ugyanaz a blokk hajtja öket
Szerintem kell másik. De lehet jobb lenne kipróbálni úgy hogy valameik haverod gépéből átrakjátok ebbe, hogy azzal-e van a gond tutira.
Lehetne gyorsabb a Mitod? Cseréld le erre! Korlátozott darabszámban elérhető!
http://www.ducatinewstoday.com...
Sziasztok!A kérdem az lenne,hogy Mitonál az évjáratát hol találom+vázban?P8 évjáratot jelent?Tény enyém 98as 1218án lett forgalomba helyezve.Ahogy látom akkor evonak kéne lennie.sajnos duplalámpás.Gondolom evok sokkal gyorsabbak,mint a régi?
hát köszi:) akkor marad a 150:D
A motorom tudtommal Svájcban állt először forgalomba, ott törték először atomokra. Hogy lehet az elektronikát "kinyitni"?
Szia!Ha osztrákból vagy németből való a motorod,akkor tuti hogy butitott az elektronikád,mivel ott van egy helyi hülye törvény,ami kategorizálja a motorokat.Pl egy 125-ös motor max nyomatéka "x"amit 8000rpm-en adht le.De ne aggodj,mert az elektronikát ki lehet nyittatni.
Hát körülbelül enyit tudok róla De a google a jóbarátod, meg kérdez rá az rs125 topicban, aszem ot volt téma ilyesmiről
Rá kell hogy legyen irva
Lenne még 1 hülye kérdésem: Honnan tudom meg hogy a főfúvókám milyen méretű?