370 rendszámosan és most csütörtökön hoztuk el a szerelőtől összesen szerelési költség meg alkatrész + 64 volt de most már kész lesz a héten ma vagy holnap mert ma viszem és megcsinálja még ezt az apróságot azt mondta a szerelő
hétfőn mehetek érte szal lesz tartalékom mert mi már megvettük a powert is meg a fesz.szabályzót is és már be is szerelték szerintem eladásra mennek a cumók
a blokk az szép állapotban van fel lett töltve friss olajjal meg 2 foggal el volt fordítva a kiegyenlítő fogaskerék már nem ráz, powert ki takarították úgy be volt rohadva hogy a szerelő hajnali 2 ig csinálta de most jó már "csak" ez van hátra amit leírtam
hát tényleg összetett tegnap megint próbálgattam és már le is fulladt utánna várnom kellet egy darabot meg iditgattam de beindult elég elkeseritő hogy még mindig nem 100-as a gép
Meg mondta valaki Magyar001-nek hogy szimeringes a gépe mert nekem is ugyanez a problémám és jó lenne azt is pontosan tudni hogy akkor mi a baja a gépnek mert hát azért plusz pénzt kell fizetni hogy ha a szerelő végig néz mindent azért szeretném pontosan tudni és akkor nem kell végig zongorázni az összes lehetőséget
Mito
Kb. 1:10 után lesz ha jól emlékszem