Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99-es
És milyen évjáratú?
370 rendszámosan és most csütörtökön hoztuk el a szerelőtől összesen szerelési költség meg alkatrész + 64 volt de most már kész lesz a héten ma vagy holnap mert ma viszem és megcsinálja még ezt az apróságot azt mondta a szerelő
nekem szép alapjáratom van azzal nincs gond
Mennyibe vettétek a mitot?
hétfőn mehetek érte szal lesz tartalékom mert mi már megvettük a powert is meg a fesz.szabályzót is és már be is szerelték szerintem eladásra mennek a cumók
Halii! nekem is szimeringes volt a motorom,nem volt alapjáratom akármit csináltam vele,meg mindig leállt...
plusz az eladótól ki harcoltunk egy gumit egy powerszettet egy fesz.szabályzót meg 2 tükröt
a blokk az szép állapotban van fel lett töltve friss olajjal meg 2 foggal el volt fordítva a kiegyenlítő fogaskerék már nem ráz, powert ki takarították úgy be volt rohadva hogy a szerelő hajnali 2 ig csinálta de most jó már "csak" ez van hátra amit leírtam
Akkor vannak gondok a motoroddal.Én még mindig azt mondom,hogy szimeringes meg talán a membrán sem 100-as.
hát tényleg összetett tegnap megint próbálgattam és már le is fulladt utánna várnom kellet egy darabot meg iditgattam de beindult elég elkeseritő hogy még mindig nem 100-as a gép
Én irtam,hogy valószinüleg szimeringes.De mindenképp érdemes csontra átnézni a motort,mert a probléma oka lehet összetett dolog.
Meg mondta valaki Magyar001-nek hogy szimeringes a gépe mert nekem is ugyanez a problémám és jó lenne azt is pontosan tudni hogy akkor mi a baja a gépnek mert hát azért plusz pénzt kell fizetni hogy ha a szerelő végig néz mindent azért szeretném pontosan tudni és akkor nem kell végig zongorázni az összes lehetőséget
Lehet hogy a meghajtód vagy a spirálod meg van kopva és idönként elforognak egymásban.Ez okozhatja a mutató ugrálását.
egy kicsit ugrál de szépen forog és gyorsul szal szerintem nem nagy a baj de azér mégis tudni szeretném
Lenyomnám,mint bantu négert a mocsár láz
Akkor össze kell ereszteni őket
Hát én nem tudom de a youtube-on láttam egy vidit amin hasonló a problámája az emberenk:
Mito
Kb. 1:10 után lesz ha jól emlékszem
Azt mondta,hogy a tzr is tud annyit mint a mito elmondÁsa szerint 35 loer?s a tzr
Nem ér annyit az egész, jó a mitod, finom hangolod a szerszámot és super lesz
Még a kis köcsög lázad,hogy nem adom oda a MItot 20-ba meg az TZR-ért
halljátok mitől van hogy ugrál a fordulatszámmérőm mikor ki nyit a power
De igazából nem akarom mindenképp eladni,de ha vki megfizeti,akkor eladó.
A motorján még kellene finomitani.Hangolás meg power bekötés plusz akku.
Egyébként miért akarod eladni, hisz most lett kész nem?