Kéne 1 kis segítség!
Henger gyűrűztetés mennyi kb?
Érdemes-e?
És abba 1 új dugattyú mennyi kb? Meg powerhez tömítés , meg hengerfejhez tömítést tudna-e valaki jó állapotút? köszi....
Eddig befektetem 70ezer ft ot a mitoba és még csak be se indul :( most már csak azért se adom el...
nekem is ugyanez kicsit visszaolvasol le is irtam 1,2,3 és 4.be 8-9 semmi elkezd fuldokolni megvárom mig visszaesik a fordulat olyan 6ezerre egy kicsit jáccok még vele 6 környékén és megint használható elvileg vagy fúvóka vagy gyertya vagy légszűrő ezeket mondták eddig nekem jah vagy karbi de a gyertyát mindenképen kicseréltem volna
Nekem meg pont 8 nál fogy el az erő...1-2-3-még talán 4 ben is jó utána 8 nál meghal...egyszerüen nem megy már próbáltam hogy nagyobb fő fúvókát teszek bele..feljebb veszem a subertűt és ugyanaz..ugyanugy nem megy...de ma este szépen kicserélem a gyujtást és meglátjuk mi lessz...mert az elözö blokkom azzal a gyujtással meg karbival ment mint az állat...most ugyanaz a karbi de másik gyujtás és nem megy...
Köbcentire ránézésre full ugyanaz, fogsz egy vonalzót és 56 mm-nek kell lenni mind2nek, de ez tuti megegyezik. Viszont az oldala olyan, mintha hegesztve lenne, de 125-ös a henger, az biztos.
Hali
Magyar ha vagy gyere msnre légyszíves. srácok gyorsan aki tud válaszolni help pls. Vettem most 1 hengert és az van az oldalán hogy 50ccm akkor ez tuti 50ccm? ugyan úgy nézz ki mint a régi 125 mito hengerem, és azon 125 ccm van firkantva pls help köszi üdv
elméletileg ha megméred h mennyit vesz fel akkor meg lehet állapitani he lég-e neki, mert a powernek is kell ám hagyni egy kis áramot
Ha meg ráadod a világitást akkor az szerintem normális h halványabbak lesznek a visszajelző égők
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Én majd egy ilyet rá akarok dobni, ha sikerül akkor meg mást is, ledes világitás a km óra alá meg ezek alá...
sziasztok most hogy a világitás téma van hogy lehet megnézni hogy jó az égő úgyértem hogy elbirja-e az aksi amúgy a műszerfalon az üres jelző halványabban világit ha ráadom a világitást ez normális
Randy! A világitással nekem is gond volt,nem birta két lámpát halogént.A lényeg olyan égöt,mint a gyári dobtam be két 6v,és vakit ki se vágja,már fél éve benne van.A lényeg látni lehet vele nem mécses.
Hello! Valaki segítsen rajtam! Nagyon kéne egy Power vezérlő elektronika egy Mito Evo 2-es hez! Ha valakinek van bontott Mito-ja vagy darabokban adja el a motorját az segítsen rajtam! Árba megeggyezünk! Itt elérhető vagyok: szdani91@citromail.hu vagy szdani911@freemail.hu! Vagy ha esetleg más Cagiva tipus power elektronikája jó a Mitómba az is jó, csak működjön!
Hát örülök ha komolyan gondolod:) illetve hogy örülj forgalomba volt helyezve már ez a motor magyarba és úgy nézki megtudom szerezni hozzáa papírjait is szóval esetleg akarsz akkor még rendszámod is lesz hozzá
Dugattyú (vertex)27000Ft
Tömités szettet meg csinálj te.Nem nehéz.Kb 1000Ft-ből megvan.