Nem tudom, nekem most volt ez, gyertya haldoklása is okozhatja, nagyobb terhelés alatt már nem tudja leadni a szikrát rendesen! Azt sem árt megnézni ha még nem volt cserélve :)
csá
én nem vagyok szerelő de ugyan ez volt velem is nem olyan rég. 1es üveg 2es üveg 3üveg 4es 120nal és semmi elmentek a lóerők . Na a lényeg hogy cseréltem benne 1 nagyobb fúvókát (akkor 148as volt benne) azt másnap raktam bele egy 150est és tökéletes lett .
sziasztok újabb probléma merült fel a power hála istenek szupi csak az a baj hogy a motor 4.-be 8-9 ezer környékén és olyan 110-nél nem tudom tovább húzni úgy értem mintha fulladozna utánna megvárom mig vissza esik a fordulat olyan 6-7-re és megint megy mitől lehet vajon a power szépen kinyit elsőbe másodikba és harmadikba is negyedikbe is kinyit és mikor már 9ezernél tart egyszerűen nem tudom tovább húzni mert mintha dadogna mitől lehet
Hűha azthiszem erről lecsúsztam picit Ha netán nem jönne össze az üzlet én is vevő vagyok arra a hengerre.Nem panaszkodom végülis holnap enyém is kész van és lehet neki rángatni.De azért tartalék sosem árt.
De neked Evo-d van és tudtommal, az félszemű, ha világít. Kereklámpásnál mind a 2 egyszerre megy, azaz 2×35W=70W, gyárilag meg 2×25W=50W. Itt a probléma.
az 55W -ossal meszebbre látsz mint a 35-össel?
mert ha 55 W-os van benne akkor a fesz 12V, akkor 4.5 ampert vesz fel, ha meg a 35 W-os van benne, akkor 12V és 2.9 A . Szóval elméletileg jobban meriti, meg nem 100% hogy megkapja a 4.5 ampert
Randy! a 35 ös izzót ugy érted h 35 w ? mert nekem 55w 12v H1es van bennt és még egyszer nem fordult elő h leszivta volna vagy h akár elhalványulna alacsony fordulaton....
Valaki nem tudna nekem szerezni 2000-es évjáratú Mito Evo hajtókarhoz alsó és felső tűgörgőket ? Baromi fontos lenne.
Előre is köszi!
Üdv.
én nem vagyok szerelő de ugyan ez volt velem is nem olyan rég. 1es üveg 2es üveg 3üveg 4es 120nal és semmi elmentek a lóerők . Na a lényeg hogy cseréltem benne 1 nagyobb fúvókát (akkor 148as volt benne) azt másnap raktam bele egy 150est és tökéletes lett .
Kűldj már még egy mailt, ha eddig nem írtam, akkor sorry, nagyon elvagyok veszve
cagivaalkatreszek@citromail.hu
Köszi.
mert ha 55 W-os van benne akkor a fesz 12V, akkor 4.5 ampert vesz fel, ha meg a 35 W-os van benne, akkor 12V és 2.9 A . Szóval elméletileg jobban meriti, meg nem 100% hogy megkapja a 4.5 ampert
Irtam neked mail-t, de irok ide is, hátha itt hamrabb látod.
Kellene nekem egy telefonszám, mert kellene tőled pár alkatrész