Hi all!Mivel ha problémám merül fel vagy kérdésem mindig hozzátok fordulok, ezért most is tennék fel egy pár kérdést.Én a Mito EVO IIemet kikötött olajozással vettem mondván hogy úgy biztonságosabb mivel nem tud elszaródni az olajpumpa így is használhatom vagy vissza kell kötnöm az olaj pumpát?Most 1:40es keverékkel megyek azt mondták annyival menjek ha külön keverem.Ez jó?És ma észrevettem ha megállok akkor valahonnan a karbiból szivárog a benzin nemtom lehet hogy onnan ahol az olajnak kellene belemennie?Ilyenkor mi a teendő vagy mit tudok vele csinálni?Válaszotokat előre is köszönöm!
Zoli
Neeeeee Csááááá hallod pont valamelyik nap meséltem spanoknak a fasza történetet még anno a "mit csinálsz holnap? semmit.. jóó akkor menjünk le balatonra" történetet bazzeg gyere már le pályázni aztán pofázunk meg minden. Mitod van még vagy beújítottál már valami nagyobb gépre?
Csak tudod, mikor a sok lüke oaljtartálya alján csak 1-2 deci lötyög, aztán fékezéskor levegőt kap a rendszer, majd besül, akkor mutogat, hogy mert a sz@r szivattyú tönkrement. Holott levegőt kapott az ő hülyesége miatt. Szerintem 5-6 deci mindíg legyen a tartályba, de inkább legyen mindíg tele. Akkor nem lesz baj. Az aprilián az együtt töltött 48 e km alatt sosem volt. Mostmeg már nyugdíjas :D
Magyar megvan még az a henger+dugó 8pénzért?
esetleg msn címedet elkérhetem és ott tudnánk egyeztetni hogy még ma fel tudjad adni légysziiii köszi
végre jó idő van ma hajrá srácok
JAJAJA én is a különolajozásban hiszek. Nem túl jó, hogy alapjáraton ugyan annyi olajat kap mint mondjuk 11ezren. Aztán füstöl mint egy Trabant. Még ciki is :D.
Persze ha rossz a pumpa az más.
Persze hogy tökéletes nem hülye emberek találták azt oda ki...és ha rossz lenne arra már rájöttek volna és a mai gépekbe nyilván nem tennék bele...az a pumpa mindég pont annyi olajat nyom a torokba amennyi ahhoz a fordulatszámhoz éppen kell.Sokkal jobban jön ki az olajfogyasztás is és a motortisztaság is.
Sztem a pumpa is tökéletes alul keveset ad (kb 1:80 lehet) ezáltal nem fog álllni az olajban. De ha hajták akkor ugyan ugy adja az 1:30körüli keveréket. Amúgy a sok olaj se jó neki.
szegény gép au olajba fullad meg... Jah és ezt a 6km-et 4,5ös fogyasztással számoltam. Ha kicsit meghúzza a bajszát ako 6-or megeszik márpedig akkor 450km alatt benyel 1 liter olajat...
vagy kompletgyujtás=25eft