Szia, én Castrol Power 1 Racing-et használok, szintén keverékkel megyek, 7 liter benzinhez 250ml olaj, azaz 28-as keverék, nyugodt lehetsz, azzal húzhatod neki, bőven elég
Köszi a segítséget,sajnos az isten háta mögött élek,és a csapágy boltban elhajtottak,hogy ilyen szimeringet nem lehet vásárolni,mivel túl vékony a fala,merthogy még az a tűgörgős kis izé is belemegy,amibe a vízpumpa tengelye forog.
Én úgy szoktam, hogy a cső marad a karbin, benzin zárva,vészleállitólenyomva. Aztán öninditozgatok, a pumpát meg addig maxra forditom. Vszinüleg kicsit idő igényesebb.
amúgy lehet hogy ezek a kérdések hülyén hangzanak neked de én nem vagyok motorszerelő úgy vagyok vele hogyha rossz valami inkább elviszem a motorszerelőhöz ennyi igazából nincs türelmem hamar felpörgök és akkor ütök vágok
amúgy van egy kis piros olaj lámpám ha nem működik akkor az felvillan nem mert mikor üresbe van akkor világit mert nincs nyomás de mikor 1-esbe teszem akkor már eltünik ezek szerint jó
keverj elő benzint,és azt töltsd bele majd inditsd be és húzdd le a karbiról az olaj csövet.ha el kezdd picit folyni (persze járó motornál) akkor jó az olajpumpád.
2 db kell bele, egymásnak háttal vagy szemben, már nem tudom, a méret pedig eredetileg rajta van azon a szimeringen ami bent volt. Én pontos méretet nem találtam ezért fél-fél milit csiszoltam le az újakból. Ha megtalálnám írok a méret miatt.
sziasztok ma lesz kész a motor kicseréltem az egész powert elektronikát és motort meg új aksi meg fesz.szabályzó meg 2 foggal el volt álitva ezért rázott nah a lényeg hogy hogy lehet megnézni hogy jó-e a különolajozásom itt mindenki előkeveri
Hy!
Valaki nem tudja,hogy esetleg hol tudok vízpumpa szimeringet vásárolni? az enyém beszart,és hirtelen 8 deci olaj helyett másnap majdnem másfél litert engedtem le a blokkból.Itt egy kép mellékelve,egy törött blokk darabról,hogy hová kellene a szimering.Esetleg valaki tud méretet?
:)
érd:705377495
Valaki nem tudja,hogy esetleg hol tudok vízpumpa szimeringet vásárolni? az enyém beszart,és hirtelen 8 deci olaj helyett másnap majdnem másfél litert engedtem le a blokkból.Itt egy kép mellékelve,egy törött blokk darabról,hogy hová kellene a szimering.Esetleg valaki tud méretet?