lehet h van olyan aki megunta a mitoját,és cserélni akar,szal nem zárnám ki a dolgot,főleg h a 25-ös kategóriába a legerősebb blokk van benne(rotax 123),frissen felújítva... nem mondok rá semmit,majd ha lesz jelentkező majd akkor:DDegyébként sztem megverekedne a 2 gép erőből:Dd
2000-es Mitok joval 400ezer fölött vannak,meg nem hiszem,hogy bárki is a tuti Mitoját elcserélné egy 92-es Apriliára
Spec én a 91-es Mitomat sem adnám oda érte
Hellósztok mitosok!
Csupán érdeklődni szeretnék,hogy nem akar-e valaki esetleg cserélni?Egy 92-es RS Extremám van,a blokk most lett felújítva,új dugó,hajtókar,tömítések,főtengely is felújítva,kapott egy új füstszínű plexit,hátsó teleszkópot,új spirálokat(kihajtást is a fordszámmérőhöz),új verseny ngk gyertyát(ezelőtt denso),új kerékcsapágyat.összesen 150ezer ft-ba került az generál,300ezer ft-ért vettem,még járatós,mindent tudok bizonyítani.Különösebb oka nincs amiért cserélni szeretnék,csak régóta tetszenek a mitok.ha van érdeklődő akkor lehetőleg 2000-res körüli gépek gazdájának a jelentkezését várom(email:lacciko@freemail.hu msn ugyanez).Ja és rendszámos legyen,az enyém is az,visszahajtható tartóval
hát nincs is, öszintén szolva egy rohadt geci volt aki kitalálta, hogy hogy lehetett pont 25ös beletenni azt én fel nem foghatom, mostmár leszedtem de fasz kivan...
25ös cső kulcs Régi de lejön vele. 26osal is lelehet talán de sanszos hogy lefogja sarkazni,nekem 2szer sikerült leszedni vele meg egyszer visszarakni másodjára már elfordult rajt. (ja és nézegettem szerszámokat boltokba 25ös az égatta világon sehol, semmibe nincs)
Valakinek tankleszorito pánt evoba? k..va idegesitö h ugrál a tank... ha valakinek lenne eladó lécci szoljon... már régóta kérdezgetem nem sok sikerrel....
Használtan nem érdemes venni hozzá postán mert ugy szoktak lenni a faja átejtések...inkább egy felujitás akkor tuti passzentos lessz 0km el...árba olyan 20 körül..
Spec én a 91-es Mitomat sem adnám oda érte
Csupán érdeklődni szeretnék,hogy nem akar-e valaki esetleg cserélni?Egy 92-es RS Extremám van,a blokk most lett felújítva,új dugó,hajtókar,tömítések,főtengely is felújítva,kapott egy új füstszínű plexit,hátsó teleszkópot,új spirálokat(kihajtást is a fordszámmérőhöz),új verseny ngk gyertyát(ezelőtt denso),új kerékcsapágyat.összesen 150ezer ft-ba került az generál,300ezer ft-ért vettem,még járatós,mindent tudok bizonyítani.Különösebb oka nincs amiért cserélni szeretnék,csak régóta tetszenek a mitok.ha van érdeklődő akkor lehetőleg 2000-res körüli gépek gazdájának a jelentkezését várom(email:lacciko@freemail.hu msn ugyanez).Ja és rendszámos legyen,az enyém is az,visszahajtható tartóval
komplet blok=30eft
érd:306228986
Mito-ba főtengelyt mennyiért adsz ?