Az ára alkuképes.
Illetve van egy eladó mitó blokkom, dugó, henger nélkűl, önindítos 7 sebességes, kb 4hónapja lett benne főtengely, csapágyak, lamellák cserélve, tehát teljesen felújított. Olajkeverő rendszer is benne van. Irányára: 35ezer Ft.
Hello
Nekem is ugyanez a baj, de a bovdenem eredeti cagiva, tehát arra gondolok nekem is rosz helyen van elvezetve.... Megmondanád hogy te hol vezetted el h jó lett?
Kösz
A nem régen írtam erre fórumra a cagiva felújítással kapcsoltban. Most sajnos egy újabb alkatrészt keresnék a motoromhoz, ha valakinek esetleg lenne elfekvőben 125ös Cagiva mito, tamanaco,elefánt poweres blokkja és esetleg eladóak a blokkszelvényei akkor kérem jelentkezzen! Vevő lennék a váltó felöli belső blokkfélre! Az a blokkdarab amin a motorszám rajta van?
Mellékelek egy képet így néz ki az enyém, de cserélnem kell.
Ez poweres változat!
Nagyon köszönöm, ha valaki legalább ismerőst tud ajánlani, vagy pedig bontót tud ahonnan lehet cagiva enduro alkatrészeket venni.
az gondolom egy vákumos benzincsap, pri=elsődleges itt érvényesül a vákumos csap lényege, on= mindig folyik, és van a tartalék is álítolag de fél éve ültem mitón utoljára...
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy a benzincsapon mit jelentenek az állások?On?Pri?Res:ez a tartalék gondolom,én nem találtam olyan állást ami elzárná a benzint ez hogy lehetséges:)?
itt kecskeméten az egyik legjobb esztergályos adott mindkét hengerre árajánlatot és azt kell mondjam,nekem a bontós megoldás jött be,mivel egy tizest spóroltam.Abbol veszek 2 liter olajat
Szerintem nem épp nekem kéne ezt magyaráznod
Sokkal drágább? Változó... Hüvelyezést lehet már 20ért csináltatni bontott hengert is lehet 30ért kapni. (és ha annyira kopott akkor kb megbaszhatod azt is). Mind a kettőnél kb 50-60 között jösz ki. De majd a tulaj eldönti mit csináltat és kész. Amúgy ha ilyen elött állnék, vszinüleg új hengert vennék.
Itt most nem az a vitás hogy melyik a jobb mert ez totál 1 értelmű hogy a króm! Itt 99%ban azon áll a dolog hogy a tulajnak milyen mély a zsebe.Amugy nekem is volt már rajta perselyes henger...ugyanazzal a castrol olajjal lazább illesztéssel megragadt...Nikasilos- castrolal szorosabb illesztéssel még jobban hajtva sem!
Szülinap, névnap? Vagy csak simán kedvesség? Rendelj tőlem mp4 et! Széles választék hihetetlen ár!
Csak egy példa az árra--3colos Érintőképernyős 1.3mp-es kamera 8gbfalsh memória(itouch klón) bővíthetőség 23 990! ajándékokkal silicon tok, bársony tok stb... és le ne maradjon: hangot is vesz fel, beépített hangszóró, fm rádió, játékok, naptár, usb 2.0, beépített lithium-ion aksi, kép nézegetés, videó lejátszás magyar nyelv, e-book olvasó. EGY ÉV GARI stb.. Nagyon kis okos készülék én is nem soká' veszek egyet csak a motorom... Ez csak példa volt, van még sok féle olcsóbb lejátszó: ipod klón 8gb 8900ft, 4gb 6900ft. Mind 1,8 colos színes kijelző, rádió, videó-kép, nézegető stb.. Kérdés van írjatok
Illetve van egy eladó mitó blokkom, dugó, henger nélkűl, önindítos 7 sebességes, kb 4hónapja lett benne főtengely, csapágyak, lamellák cserélve, tehát teljesen felújított. Olajkeverő rendszer is benne van. Irányára: 35ezer Ft.