Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gatulálok a sikeres érettségihez!
HALI MINDENKI MA LEÉRECCSÉGIZTEM :D EL SE HISZEM ! MOST INDUL CSAK A NYÁR ! Széles utat mindenkinek és mostmár jó időt
Nekem még a régi villás Mitom van.91_es.
Lehet házilag szimeringezni és 1 literből bőven megvan. A fordítottba száranként 420ml kell.
Első villát házilag lehet szimeringezni?Meg mennyi olaj kell a villákba?na meg hol kell betölteni?
kár hogy nem rendszámos:S
Erről a Mitoról tudnál több képet küldeni?Izom jól néz ki!
cagiva mito evo 125 1996-os nagyon szép állapotban
25-ös mikuni nagy karbival,arrow kipufogoval, uj láncszettel, frissen ujitott motoral, olasz papirjaival korekt áron eladó.
Cagiva mito alkatrészek eladok:
blok,telok, müszerfal, gyujtás,karbi,power,idomok,kipufogó,
tank,fékek,lán
cszett,vázak,lámpák...........stb
Thx Nem vágtam..!
Hello
Valaki nem tudja a felső tűgörgő méretét? Úgy emlékszem 16x20x23, de ez sajna nem tuti...
semennyibe,mert nincs benne olajszűrő.. ez 2ütemü motor
:D Kössz szépen!
jóvanaz:Dmost nem lesz olyan dagonya mint mikor legutóbb voltam velük,még januárba,azt bent ragadtam:S:Djó mókát!:D
Hy! Mito Evoba olajszűrő kb milyen áron van? Thx
Berekbe tervezzük. Ők elmennek egy kis ideig fürdeni addig bemegyek (bálint büfé) a büfénkbe. Szóval sárkutatásra megyünk...
havernál van a ktm,meg nem nyúzom már így is elég baja van:Darra vár h valaki elvigye:Daz rs-re meg most várom a benzincsapot,szal most nem nagyon:Dmerre mentek csapatni?
jajja, énis onnan vágom hogy kivagy....

(mosti megyünk 3körül nemnézel ki?
jaaaah,de ismerlek:DDDtod voltam egyszer veletek "crossozni" mucsival:D
Talán ugy hogy akinek "cross-motorjai vannak" ?
lapon?:Dén se vennék rá mérget:Dde nem kergetőztem még mitoval,majd egyszer:Dmilyen bálint?sokat ismerek:D
Hát én nem vennék rá mérget,hogy megszorongatná az Aprilia a Mitot... mert ugyan is a Mito a legerősebb motor a kategóriájában.(36Le alap)
...Bálint... (?) Dereng valami?
h hívnak am motherboard?:D