Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faxom,ez a pali úgy szerelő,ahogy én salakmotoros
Végre, pont van az ügy végén
Nem hiszem el. Sok hozzáértő, egy 160ccm-es hengerfej hogy lenne jó egy 125-ös re. Egyértelmű, hogy nem jó ezért szett.
A hengerfej a termosztát miatt más, de ezért is írtam a pipa részt, mert úgy látom senki nemtudja mi az. A hűtő felső cső kimenete megy a hengerfejbe, alsó pedig a blokkból kijövő hűtőcsőre.
*Ahhoz több cuccok kellenek mint egy hengerszett.
Figyi nézd már mneg a két hegnerfej közti különbséget. Rámenni rámegy a blokrka az ok, de a hütőviz csöve ne mfog kurvára rámenni, nézd már meg a mitoét. A termosztátnál van egy illetve lejebb Tiéden pedig egyetlen egy darab van. akkor a másikat hova teszed? Másrészt lehet 180ccm de nincs 45le ezt beláthatnád. (talán megfelelő alkatrészekkel érne el hasonló teljesitményt.) kellenek mint egy hengerszett. Gondold át picit ezt.
Ez egy cagiva elephant blokk erre való az a henger!mito blokknak is ilyen a közepe tehát arra is rámegy de már leirtuk egy práran hogy miért nem jó....Ezzel egyezik tehát erre való!Cagiva Elephantra!
BAZZ 2 db cső van felül! Értsd már meg! Ezen meg 1 csatlakozás.
Régi Cagiva blokkra jó, Mitora már nem.
itt egy kép egy 160-as pollini hengerről, cagiva mito 125-re(e-bay-en fent van) A sok értetlen kedvéért, gondolom a hűtőviz furat, és a belső hűtő furat azonossága is egyértelmű!
A hengerfej mérete egyértelmű, hogy erre nem jó! Ez nem 125 cc, ezért szettben eladó!
Figy én nem akarlak kioktatni meg motorszerelő vagy meg minden de a motorszerelő suliba kiveszik az emberek szemét?
Könyörgöm nézd már meg azt a hengerfejet!Az ok hogy rá megy a blokkra de a hengerfej nem jó!Ezt itt már rajtad kivül mindenki látja...Nem egyeznek a csövek!
Azon a hengeren a hűtés nem lesz megoldott,mivel 2 vizcső van.az egyik a bemenő a másik a visszatérő vizcső.Ha a kettőt egybe kötöd,nem lesz megoldott a motor folyadék hűtése.meg ezt már felénk gányolásnak hivják...
Hol fog lógni?
A hűtő felső csöve hengerfejbe, also a blokktömbből kijövő csőre, ennyi, a méret tényleg lehet nem jó, főleg ha kiveszik a pipát, de ezért is írtam, hogy venni kell egyett.
Még mielőtt elkezdenél megint okoskodni, gondolom tudod mi az a pipa rész? Ha igen, akkor remélem nem teszel fel megint idióta kérdéseket.
De látom tényleg értesz a motorokhoz.
Az a baj, hogy próbálsz hozzáértőnek látszani, de nem hinném, hogy az vagy, aki nem ért a motorokhoz, az elhiszi, de nekem fölösleges előadnod magad.
Azt hiszed, hogy az idiota kérdéseiddel megtudsz fogni?
Meg szerinted felrakok egy hengert ami nem jó sehova se?
Probálkozhatsz itt bármilyen kérdésekkel, én tudom, hogy mi van, veled ellen tétben. De mint ahogy írtam, jöv héten rárakom a hengert egy mito blokkra, és ennyi.
De van egy jobb ötletem, váltig állitod a magadét, csináljuk úgy, hogy felrakom a hengert a mito blokkra, hűtéssel együtt, ha nem jó kp-ba odaadom a hengerem árát. De ha jó lessz, akkor dupla árba megveszed a hengert!
Okoska ehez mit szolsz?
Ez a henger téma pont olyan,mint az Aprilia sr-nél.Hiába egy évjárat,akkor is két külömböző henger,mivel minarelli az egyik a másik meg piaggio.Akár hogy is erölteted,nem tudod rátenni egyiket a másikra.
Az alsó méret még talán stimmelhet, a vízköpeny más, ezért kerek a henger, de felül nem okés, az fix.
Ok, ezen nem veszünk össze. De az tény, hogy alul simson erejű lesz.
Randynak totál igaza van!A mito henger majdhogy nem "szögletes",amaz meg totál kerek.Még hengerfejet sem lehetne felcserélni,hogy "jó"legyen.
Igen,mert igy próbáltam azt érzékeltetni,hogy power nélkül is megy "normálisan".
Totál igazad van, Mito esetében a kipufogószelep lógni fog a levegőben, az egyik vízcsövet meg ledugózom? Nem lesz meg a vízkör, ez a henger Mitora max a geometria méretei miatt jó, sőt még azért alulról az alsó vízcsatlakozás miatt is megnéznék egy képet. Ez a henger nem jó Mitora.
Te példálóztál a végsebességgel a power szelep hiánya kapcsán.
Ezt mért nekem irod? Tudom én is.Tanultam....
A kipufogószelep rohadtul nem befolyásolja a végsebességet, csak akkor, ha zárva marad.
De a gyárin 2 cső megy a hengerfejre..ezen csak 1...és egyik se ér el odáig ahol ez van...de ha el is érne a másik csővel mi lessz?ott lóg a levegöbe?
Hali.
Ezen a linken megtalálod. Az ára alkuképes.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Viszont csak így szettben tudod megvenni, mert ez nem 125 cc.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, viszont ha lehetne, akkor e-mail címre írj: malossisystem@citromail.hu
Köszi.

A hűtésre visszatéreve, mivel csak hengert kell cserélni
ezért a blokktömből kijövő hűtőcső, nyilván a hellyén marad.
A hengerfejen kb 2-3cm-vel van arébb a hűtő cső, meg talán 2-3cm vel lejebb, legrosszabb esetben is egy új hűtőcső, és kész max 1000Ft.
azám ki se cserélem,mert igy mindenki megismeri