Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még tavaly elött nyáron a másik blokkomba 10 ért vettem kettöt..
ugyanugy skf 6305 c4 Italy csak az nem müanyag kosaras volt hanem fém...A csapágyas csávó azt mondta hogy ezek a csapágyak nagyon faszák és sokáig birják direkt ilyen helyekre valók és föképp nem azért szorulnak cserére mert már olyan kopottak hanem mert a kosár elkezd csörögni..
de van komplett elektronika
Minden szimering ki lesz cserélve! De azt még nem tudom,hogy akét főtengely csapágy mennyi pénz
A váltótengely szimeringet is cseréld ki mert ott folyt el belöle a sok olaj azt már 1 x ismerösöm is cserélte benne de csak engedte utána is és inkább ráhagyta a hülye minthogy meg csinálta volna....
Még annyit akarok kérdezni,hogy a két főtengely csapágy meg a szimeringek mennyibe kerülnek?Érdemes csapágy boltban beszerezni ezeket,vagy mennyek motoros boltba.
2 hete cseréltem olajat enyémbe is kevés volt
Köszi szépen!Ép most műtöm ki a motort mert felujitom és csak 2-3deci volt benne.
szeva kb 8 deci van egy csik a pálcán abol ugy is látod
Hát hallod nem irigyellek! A hülyék meg azt mondják,hogy a motoros legjobb barátja az időjárás
Segitsetek már légyszi! Mito blokkba mennyi olaj kell?Mert az enyémben gyanusan kevés van
szasztok. nincs valakinek egy komplett elektronikája mitohoz kb 92-94-es a motor
Na a B9EG-m ma mondta fel a szolgálatot a legszutyokabb időben ! Hát mikor máskor :D ÉRdekes volt gyertyakulcs és pótgyertya nélkül :D
Na kivánok mkinek szép napot
hello.rendszámos vázad nincs esetleg?üdv
Na mentem aludni Holnap majd jövök üzem kezdetkor
Akkor egy nagy kalappal!
Úgy énis. amugy tanuló vagyok őő voltam holnap válok éretté ha minden jól fog sikerülni
Nem rossz motyókkal dolgoztok! Én itthon nyomom jelenleg
APP, nexa, turbó Standox az csak ritkán van:) elég drága anyag
olcsóval:)RM-el álltalában
gondolhattam volna ti milyen anyaggal dolgoztok?ppg,ici,standox,deber...?
persze h. csinálom:)Nem unalomból tanultam ki
végre egy szakmabeli csinálod is amúgy vagy csak kitanultad?
véletlenül én is azt vagyok:)
Csak nem te is fényező?