Hát baj nem hiszem hogy lenne belőle (ismerősmnek megakadt a 160as polini, vett bele egy másik dugot aztán ment tovább, elég szép huzás volt benne)
De ha van lehetőséged hüvelyztesd vagy vegyél egy normál állapotú hengert. Szerintem ne kockáztass.
értem hát az rs-be a tartályba töltöttem az olajat úgy ette mint a fene de legalább tudtam hogy működik jah és lenne még egy kérdésem az enyém elvileg 99-es más a kereke 5 ágú de a km/h műszer az nem az mint monnyuk egy 2000-en az a sárga csik nincs körülötte vagy 99-es évjáratuba még nem az van
Nem nehéz a hengerfej nem passzol, és kész. Amugy minden gond nélkül rámenne. És mivel a tiedre csak 1 cső megy (mint az elephantokon)ezért elephantra való, és nem mitora. Tanulmányozd még picit és talán leesik mit mondunk.
lenne egy kérdésem ti hogy szoktátok elő keverni a benzint mert szerintem az kicsit nehézkes hogy mindig viszek valami kis mérőt a benzin kúthoz vagy hogy ha beleöntöm egyszerűen nem fog le sűrűsödni az aljára
De ha van lehetőséged hüvelyztesd vagy vegyél egy normál állapotú hengert. Szerintem ne kockáztass.
Eladó cagiva olajpumpa, főtengely, kuplung.
Olajpumpa 2600Ft.
Főtengely hibátlan, szép gyári, 8000Ft.
Kuplung, minden tartozékával(kuplung+fogaskerekek, tűgőrgők, stiftek, csavarok) 7000Ft.
berugókar, gyári cagiva t, sérülésmentes állapotban. 2200Ft.
Érdeklődni: crisler@citromail.hu
blok,gyujtás,karbiik,kipufogo,power,hütö,f
nem....érdekes dolgok ezek...
Van a hengerfejedben termosztát?