Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megpróbálom,hátha jólesz.Kárt már nem teszek benne
Hát baj nem hiszem hogy lenne belőle (ismerősmnek megakadt a 160as polini, vett bele egy másik dugot aztán ment tovább, elég szép huzás volt benne)
De ha van lehetőséged hüvelyztesd vagy vegyél egy normál állapotú hengert. Szerintem ne kockáztass.
Üdv.
Eladó cagiva olajpumpa, főtengely, kuplung.
Olajpumpa 2600Ft.
Főtengely hibátlan, szép gyári, 8000Ft.
Kuplung, minden tartozékával(kuplung+fogaskerekek, tűgőrgők, stiftek, csavarok) 7000Ft.
berugókar, gyári cagiva t, sérülésmentes állapotban. 2200Ft.
Érdeklődni: crisler@citromail.hu
irtam már emailt neked,hogy hengered mennyibe lenne elado 1-es Mitora.
A karc azt jelenti,hogy fel van húzva a henger is meg a dugó is elég mélyen,de eddig még működött vele
Nincs olajpumpád :S?
Cagiva mito bontott alkatrészek eladók.
blok,gyujtás,karbiik,kipufogo,power,hütö,f
karcos az mit fed? Ha nagyon gyengén akkor véleményem szerint nyugodtan visszateheted, bár ha lehet honoltasd meg hátha kiszedi.
Nem kell sárgának lennie, ami olyan az mérföldbe is van skálázva.
Nem kócolja össze a felujitott főtengelyt meg csapágyakat?
Mivan,ha a felujitott motorra visszateszem a karcos de működő hengerem?
Nekem van egy ilyen pici mérő poharam.Abba mérem ki az olajat a kútnál.Van vagy 2 decis.
értem hát az rs-be a tartályba töltöttem az olajat úgy ette mint a fene de legalább tudtam hogy működik jah és lenne még egy kérdésem az enyém elvileg 99-es más a kereke 5 ágú de a km/h műszer az nem az mint monnyuk egy 2000-en az a sárga csik nincs körülötte vagy 99-es évjáratuba még nem az van
Vagy kéne hozzá egy Y elosztós ház termosztáttal.
Nem nehéz a hengerfej nem passzol, és kész. Amugy minden gond nélkül rámenne. És mivel a tiedre csak 1 cső megy (mint az elephantokon)ezért elephantra való, és nem mitora. Tanulmányozd még picit és talán leesik mit mondunk.
Van egy kisüvegem a hátsó ülés alatt, abban mindig másfél deci olaj, tankolásnál beleöntöm a tankba, rá 5 liter benzin és kicsit összerázom.
lenne egy kérdésem ti hogy szoktátok elő keverni a benzint mert szerintem az kicsit nehézkes hogy mindig viszek valami kis mérőt a benzin kúthoz vagy hogy ha beleöntöm egyszerűen nem fog le sűrűsödni az aljára
Jah mindenkinek rajtad kivül...
Na ha még most sem fogod a szitut haver,akkor veled valami gond van,amin mi nem tudunk segiteni
Én lezárom ezt a vitát, mindenkinek igaza van.
Hát bazz mindenki látja hogy hogy az nem jó Mito ra csak a "szerelő"
nem....érdekes dolgok ezek...
Alul, bal oldalt elöl a blokkra megint egy külön cső megy rá.
Van a hengerfejedben termosztát?
mióta "csatlakoztam" hozzátok nem láttam még így pörögni a fórumot mint most
De baxod!Arra a nyomorult hengerfejre 2 homi cső megy,amit nem lehet variálni!Mert a 2 cső különböző funkciót lát el!
Nem értem most mit keversz. MITORA NEM JÓ! a hengerfejnél a vizcsövek nem passzolnának. Ennyi.