Ez igaz amit írsz, csak az arc nem értette miért kötünk bele. Te most kb 2 mondatban leírtad, ami a lényeg, de attól ez még nem egy Mitohoz minden tekintetben passzintható szett. Csak mondjuk úgy: működik benne.
Ha az elefánt vázba is ment termosztát nélkül akkor a mitóba is.Blokk nem tudja milyen vázba van:))Azt nemtudom h. lehet-e bele rakni termosztátot. Amelyik motoron nincsen külön kis kör ami hidegen müködik annak a termosztáton vannak kicsi lyukak h. ott tudjon átmenni a víz és igy majdnem ugyan olyan cska lassaban melegszik be.
Azért arra én is kiváncsi vagyok. Meg arra a 45 loerőre vagy mennyire. Ugyse tudja lemérni, csak mondogatni, ha meg perregeti attol még nem hiszem el azt a 45 lovat.Szerintem ugyan úgy müködhed mint a másik póver szelep nélkül. Vizzel se lenne gond.
De arra mondtam, hogy akkor ledugózod a kis csövet?
Termosztát nélkül meg elég érdekes a bemelegedés, így sem vmi magas a Mito üzemi hőfoka. Meg lehet csinálni, csak kókány.
Ha van még mellette 1 akkor én is vevő lennék az egyikre...
És ha még esetleg visszatéved a 200 ccm-es hengeres tag, akkor én kíváncsi vagyok a videóra ha elkészíti. Ha tényleg ilyen rég óta szerelő gondolom nem kókányolja össze. És ha olvassa az üzenetet akkor meg is hallgatnám a hangját a videóban ha lehetséges.
A két cső azért van hogy amikor zárva a termosztát akkor is tudjon keringetni egy kicsit.Zárt álásban a kis csövön megy egy kevés víz.Amit a kollega árul abba nincs termosztát ezért nincs is rá szükség.
Termosztát nélkül meg elég érdekes a bemelegedés, így sem vmi magas a Mito üzemi hőfoka. Meg lehet csinálni, csak kókány.
És ha még esetleg visszatéved a 200 ccm-es hengeres tag, akkor én kíváncsi vagyok a videóra ha elkészíti. Ha tényleg ilyen rég óta szerelő gondolom nem kókányolja össze. És ha olvassa az üzenetet akkor meg is hallgatnám a hangját a videóban ha lehetséges.
csuma
minden ami kell henger-kivételével.
érd:705377495