Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond!Köszi a választ.
hali srácok..lenne egy kérdésem..nektek a Mito 7esben mennyit pörög ki?(már akinek 7 sebességes) nekem valahogy 8500nál nem pörög többet de az összes többi sebességben pörög 10-11körül szerintetek miert? amugy 14-39 es áttételem van fent..ha tudtok valami irjatok.kösziii.széles utat!
sajnos hengerem nincsen
van eladó 5 ezer
Vkinek hátsófékmunka hengere, ami hibátlan eladó? Ha vkinek van szóljón! SOS-be kéne. Meg esetleg a hátsótengelyre való anya, ha nincs sarkalva, meg ilyenek az is jöhet mellé:)
Motor festét vállalok Kecskeméten!Rövid határidővel,olcsón minőségi anyagokkal!Ha érdekel valakit,irjon bátran!
Engem érdekelne henger,ha jó.Sacc/kb mennyi?
Csak saccolni tudok, szerintem 70 körül van egy új, de ez csak tipp :)
nagyon jó hangja van 1000 jobb mint a volt apriliának
az egész
Csak a végdob gianelli, vagy a rezó is ?
oké meg nyugodtam azért nem pont ugyan ilyen de hasonló dobok fel róla vidit majd amúgy mennyibe kerül egy gianelli rendszer mint amilyen az enyémen van
Az enyém is alapjáraton nagyon zörög, én is csapszegre gyanakszom, de fordulaton már nem hallatszik, szóval nem nagyon törődök vele.
neeeem ez azt jelenti hogy minden motornak más hangja van az alkatrészek kialakítása miatt a mitonak pl ilyen és nem olasz hanem cagiva csak elírtam :D
ez mit jelent azt jelenti hogy szar valamilye bocsi hogy ennyit kérdezősködök
"tipikus olasz csapszeg csörgés" tök fullos
Normális Mito hang, rendszerrel, ez ilyen
szerintetek jó hogy ha ilyesmi hangja van a gépemnek
http://www.youtube.com/watch?v...
a volt apriliához hasonlitva teljesen más mélyebb nem visít vidit teszek fel róla
mann123 jövőhéten mikor jó neked találkozni szerdán jön a rendszám a telószámod még ugyanaz amit meg adtál
...
na neeee :D ezt nézzétek meg http://www.videoplayer.hu/vide...
Oké, majd szólok ha kell :)
Mert lehet, hogy még meg lehet hegeszteni ezt
most jött a hir hogy meg jött a származás ellenőrzés jövőhét szerdán vehetem át a motort rendszámosan csak még van 6 nap hátra ez lesz életem leghosszabb 6 napja
az index tartó idomnak van ára az 7000 ft lenne csavarokat meg megnézem az ajándék
Írd meg e-mail-be mi a baj, lehet tudok segíteni!

Eladó még pár cagiva cucc.
Különolaj szivattyú, kompletten, hibátlan állapotban:3000Ft
Cagiva 125 gyári berugókar, sérűlés, törés mentes, hibátlan állapotú.: 2200Ft
Illetve továbbra is eladó főtengely, oldaldeknik(elephant), vízszivattyú, berugó szerkezett, pár db fogaskerék.

Alkudni lehet! :)

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Szép napot mindenkinek!