Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva mito alkatrészek szinte minden van :
blok,henger,power,karbi,fötengely,kuplung,telok,lám
pák,bowdenek,
kipufogo,kapcsolok,láncok,fogaskerék,.
.....stb
érd:705377495
Misoc!nem alkudozok!ha 10.-Éig tartod a hengert,megveszem 25-be!
Szép jó napot ! Jó állapotú gáz és kuplungbovdenje nincs valakinek ?
hello. 2 napja lett szétt bontva egy mito erröl van henger
nikacilos nyitott fajta mito evon volt, a henger=25eft oda adom
dugo az ujat kell belle veni.
Hello Fahee!
Lehet, hogy kelleni fog a karbi. Meg van még?
Hali
Misoc engem érdekel a hengered! 2hete csak hengert+dugót keresek... Esetleg Dugót is tudnál bele szerezni?
tényleg erre laksz valamikor ha van kedved elmehetnénk motorozni
Tudom sajnos, de mégsem autópályán voltunk :D Ő is fosott :P de mivel a seggemben volt ő járt volna rosszul trafizáskor :D
Amugy olyat nem lehet megcsinálni hogy veszek egy EVO műszerfalat, és a hozzávaló evo benzinjelző műszert, és beépítem ? Nem tudom az evoknál hol van a tanknál a műszer?
Ha az accordos le akart volna akkor le is túrt volna... Főleg hogy ketten sasoltatok a motoron...
Pest megye, Pilisszentiván, Mit mondjak amit mindenki ismer, hát MAmmut Westend, II. ker nincs messze, Amugy Pilisvörösvár, Solymár a környék :D És nem halok meg de ott tényleg lehet menni, és különben is egy accordos akart letúrni, csak nem hagyhatom
Ha 20-ba oda adod,akkor 10.-Én 1000%-ig biztos,hogy megveszem!
hello: mito 2-napja még ment és arrol van a henger nikacil ne mkarcos ,nincs le válva használt jó állapotu, dugo nincs hozzá.
Küldj már képet légyszi a hengerről,mert ha jó állapotban van,akkor megveszem!
Semmi gáz Mindig tanul vmit az ember
joestét!
Valaki nem tudná megmondani egy mito kipufogonak a méreteit?
Szép estét mindenkinek.

Sajnos a powerem elkellt.
Hétvégén teszek fel új alkatrészeket, hasonlóan jó árban!
Alkudni kötelező! :)

Kellemes estét mindenkinek!
Upsz,ezt nem tudtam!Bocsi!
Evonak van. Vagyis aféle jelző hogy kevés van már benne..
ez teljesen szokványos h ráz valamilyen szinten ne legyél megilyedve minden kis apróságtól
mikor én megvettem motoroztam egész nap és 2 napig nem éreztem a kezeim
Silentke hová valósi vagy?

Azért h leéretségiztél nem kell egyből "meghalni"

150
He hát mitoban nincs is üzemanyag szint mérő De adok egy tippet Nyisd fel a tank ajtót és kukkolj bele Jobbat nem tudok hirtelen
helló!
azt szeretném kérdezni, hogy a mitonak az üzemanyag szintjelzője milyen elven működik
ha valakinek van képe róla léci küldje el
előre is kösz
helló
10.-én lesz lóvém.addigra vki tud nekem hengert dugóval?
Én egyszer mentem az enyémmel egyhuzamban 1.5 órát 70-80 as tempónál (ami 5-6e fordulatot jelent nálam) és mire odaértem nagyon kivolt a kezem, menet közben többször is pihentettem valamelyiket. De nekem biztós jó, mert olyan rakta össze aki ért hozzá. Tenyük még hozzá hogy még elég friss volt a mitom, és lehet nem szoktam még hozzá