Csavar kéne :D
A lendkerék felöl van az a tárcsa, és azt 3 csavar fogja fel, plussz egy van még középen is ami a lendkereket
Ezeket ideadod nekem alátéttel együtt ? Ha igen, akkor milyen állapotúak?
Valamint Kellene még egy bal oldali idom, az ami az indexet fogja fel.
Ezek mennyibe lennének?
Sziasztok!
misoc rendben megérkeztek a dolgok, köszönöm.
Evo hátsó ülést továbbra is keresek.
zol2891 pls a telószámod add meg, mert msnen nem érlek el..
heló.kunágotán lehet megtekinteni a motort.50esként használtam.szerintem vizsgáztatni nem lehet mert nem voltak hozzá papirok amik kelletek volna h rendszámos legyen.
Hello, engem érdkeelne . Nemrég jött össze zs és egy Mito ( )-ba akarok beruházni.... Nos az lenne a kérdésem hogy hol lehetne megnézni/megtekinteni a motort? Ha közel(i) lennél akár holnapis megnézném... előre is thx, hello!
Sziasztok.Eladnám v elcserélném a mitomat.rs 50re.50es papirral használtam.rendszámoztatni sztem nem lehet..elöl hátul 80%os gumik.erös motorral.csere ár 210ezerig.ha vkit érdekel hivjon v irjon
Tel 06303784322
Hali
Segítsen aki tud a frecciám sebszekrényétől ahol a kiegyenlitő fogaskerék van éles csörgés jön akár sebességben van akár nem.
Már betoláskor is hallani. lehet hogy valamely fogaskerék csinálná
mivel a kuplungkosár a betett eggyes fokozatnál volt lehúzva és talán meg volt erőltetve.
Van valami tanácsotok.
Köszönöm
Hi!Mito evo 1-hez keresek jó állapotú hengert,légszűrőt kompletten meg power motort.Msn és e-mail cimem:KWANCZY@CITROMAIL.HU SEGITSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
A lendkerék felöl van az a tárcsa, és azt 3 csavar fogja fel, plussz egy van még középen is ami a lendkereket
Ezeket ideadod nekem alátéttel együtt ? Ha igen, akkor milyen állapotúak?
Valamint Kellene még egy bal oldali idom, az ami az indexet fogja fel.
Ezek mennyibe lennének?
misoc rendben megérkeztek a dolgok, köszönöm.
Evo hátsó ülést továbbra is keresek.
zol2891 pls a telószámod add meg, mert msnen nem érlek el..
Tel 06303784322
Szerintem csak pénzel (gyüjteni)tudnánk segíteni .....
De már filyamatban van...
És köszönöm hogy így gondolod.....
Segítsen aki tud a frecciám sebszekrényétől ahol a kiegyenlitő fogaskerék van éles csörgés jön akár sebességben van akár nem.
Már betoláskor is hallani. lehet hogy valamely fogaskerék csinálná
mivel a kuplungkosár a betett eggyes fokozatnál volt lehúzva és talán meg volt erőltetve.
Van valami tanácsotok.
Köszönöm
Részvétem a maradék családnak
Kár, hogy akad ilyen állat faszból bőven...
power motor=10eft
ha kell postázni is tudom
érd:705377495