Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj de fasza gyerek vagy!
elvileg igy kell beállitani
az enyém alapjáraton szépen jár.de fordulaton lerázza a karom és 120-nál sem mertem többel menni.
ez változó. attól függ mennyire van félre rakva a dolog. Van oylan, hogy támasztón elmászik a motor.
a rázást olyan 7ezernél kezdi.kis fordulaton szinte észrevehetetlen.
max megszoktad:D
amúgy most hogy mondtátok én is tapasztaltam ezt a rázást és zsibbadást de egy 10 perc után már nem éreztem lehetséges ez már mint az hogy abba hagyja vagy ilyesmi
Köszi szépen!
Magyarnál a videok közt megtalálod. De annyi az egész hogy a főtengelyen lévő jel a kuplungtengelyre nézzen, az alsó segédfogaskeréken van két jelzés- aközött legyen a kiegyenlitő tengely jelzése, a felső segédfogaskerék jelzése is a kuplung tengelyre nézen.mikor teszed vissza a kuplungkosarat ellenörizd nehogy elmozduljon. vagy pedig a dugot felső holtpontba állitod, az ék lefele nézzen, kiegyenlitő tengely marad ahogy van, a segéd fogaskereket pedig beilleszted és ennyi.
Valaki küldjön már képet erről a tetű összehangolásról,mert úgy ráz ez a kotla mint az állat
Hengerről küldj már képet! Ha jó állapotú meg esetleg van dugója,akkor érdekel!
CAGIVA MITO 125 használt nikacilos henger eladó=25eft
34-es dellorto karbi=15eft
blok=20-30eft
idomszett=20-30eft
kipufogo
=15eft
........stb érd:705377495
Amúgy én összeraktam a videó alapján, vszinüleg vmit félre tehettem picit,mert 5ezertől kicsit ráz (vagy csakén szoktam el a mitotól:D) Ugy h kövhéten vszinüleg szétszedem, aztán maradok a felső holtpontos beállitásnál. Hátha
Azt a vidit elküldhetnéd részemre!
valószinű,hogy most már jó a verkli
De akkor rázna is fordualton a motor. Kis hangja mindegyiknek van kuplung felől, gyenge zörgés. (bár idom nélkül halható csak)
Nekem is olyan problémám lenni, hogy nem tudom hogy az elektronikával van-e a baj, ha Szarvas közelében akad egy segítőkész Mito-s, akkor betesztelhetnénk

Köszi
Csináltam még multkor egy videót erröl hogy kell összerakni...
Rájöttem!A kuplungtól kezdve,minden fogaskerék össze van jelölve.Tehát nm mindegy,hogy van összerakva a komplet kuplung és áttét szerkezet.
jah akkor sorry
power szelepről beszéltem ilyen hangnemben, és márpedig azért mert egy beteg kontstrukció cagiváéknél, tapasztalat
A kuplung felöl jön a zaj.És fordulaton is ugyanúgy szól,mint alapjáraton.
fogd be a kipufogó végét, úgy lehet h jobban meghalod mi csöröghet benne.
Most raktam össze a blokkot és valami nagyon zörög benne.nem tudjátok mi lehet az?