Nincs valahol a közelbe egy másik mito-s srác, akinek az elektronikáját bel leehtne rakni próbára? Mert lehet, hogy az elektronika a bűnös, hogy valamiér nem érzékeli a fordulatot
1 én nem beszéltem hozzád ilyen hangnembe
2 ez egy nyilvános forum azt irnak ide az emberek amit akarnak ha nem tetszik el lehet takarodni
3 nem vagyok motorszerelő és nem is akarom csinálni inkább szerelőhöz viszem mert adott a csávó garanciát ha bármi gebasz van ő állja a javitást ennyi és ha bármi problémád van velm nyugodtan irjad de normális hangnembe értve vagyok
énis elvittem a multkor, mert nem akart beindulni...
Még 10 nap és lessz motorm, gyűrű törés, szétbaszta a henger falát, hajtókarosra vágódott.
Szóval perselyes lessz a hengerem, mert az SP-t nem akarom hogy elvesszen :)
Forgalmiba mennyi van írva?
Illetve delorto 28-as karbi, szép hibátlan állapotban, membránnal.
Érdeklődni: crisler@citromail.hu
2 ez egy nyilvános forum azt irnak ide az emberek amit akarnak ha nem tetszik el lehet takarodni
3 nem vagyok motorszerelő és nem is akarom csinálni inkább szerelőhöz viszem mert adott a csávó garanciát ha bármi gebasz van ő állja a javitást ennyi és ha bármi problémád van velm nyugodtan irjad de normális hangnembe értve vagyok
Még 10 nap és lessz motorm, gyűrű törés, szétbaszta a henger falát, hajtókarosra vágódott.
Szóval perselyes lessz a hengerem, mert az SP-t nem akarom hogy elvesszen :)
ez lenne az, 98 as forgalomba helyezésű azóta ki lett vonva de megvannak a papírjai, korrekt motor