Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon laza lett a MEgyeri híd Tegnapelőtt 150-el hasítottam át rajta két személlyel :D
Okés ;)
hát az rs-be 34-es karbi volt és igy hogy nem nyit a powerem nehéz meg mondani ha jó lesz jövőhéten megirom
sziasztok mikor fent van a világitás az index nem is villog szal nagy esély van rá hogy az elektronikával van valami költséges az ilyen probléma
Aha szombathely környéke... vép után lakok... de te valahonnan ismerös vagy nekem...
szeva lesz rá lovém akkor meg veszem majd irok ha meg van
Már össze fűztem a Mito blokkot
Nagyon király!
Forgalmiba mennyi van írva?
Gyújtás elektronika adja a fordulatszám jelet. Azt kellene megnézni.
Az RS 125 vagy a Mito megy jobban ? :D
lehet hogy nekem kelleni fog ma meg mondja a szerelő
Ez durván jó ár, akinek kell, most vegye meg!
hali te szombathelyi vagy?
Nincs valahol a közelbe egy másik mito-s srác, akinek az elektronikáját bel leehtne rakni próbára? Mert lehet, hogy az elektronika a bűnös, hogy valamiér nem érzékeli a fordulatot
és nálam mi lehet? akksi jó,ellenőrző hang is van, de mégsem nyit ki a power(üresben ellenőrizve)
felnik? első felnit is te kaptad?:O
Eladó cagiva mito power+elektronika, egyenlőre egyben szeretném eladni Irányára: 8500Ft.
Illetve delorto 28-as karbi, szép hibátlan állapotban, membránnal.

Érdeklődni: crisler@citromail.hu
1 én nem beszéltem hozzád ilyen hangnembe
2 ez egy nyilvános forum azt irnak ide az emberek amit akarnak ha nem tetszik el lehet takarodni
3 nem vagyok motorszerelő és nem is akarom csinálni inkább szerelőhöz viszem mert adott a csávó garanciát ha bármi gebasz van ő állja a javitást ennyi és ha bármi problémád van velm nyugodtan irjad de normális hangnembe értve vagyok
ha valakinek van fölös tekercse power motorba az szoljon!
még milyen cuccaid vannak? mer a felnik babáklettek
énis elvittem a multkor, mert nem akart beindulni...
Még 10 nap és lessz motorm, gyűrű törés, szétbaszta a henger falát, hajtókarosra vágódott.
Szóval perselyes lessz a hengerem, mert az SP-t nem akarom hogy elvesszen :)
http://www.hasznaltauto.hu/3053864_cagiva_mito_1998
ez lenne az, 98 as forgalomba helyezésű azóta ki lett vonva de megvannak a papírjai, korrekt motor
felnit nem tudtam még feladni....
mit sír a szád egy szaros powerért? szedd ki a gecibe,minden héten vkinek elszaródik itt a fórumon, salang...
reméljük hogy az aksi a bűnös amúgy holnap azért elviszem szerelőhöz átnézetni