Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Randy, mikor lenne kedved, (időd) összefutni valamerre ? Tatabánya fele vagy nem tudom :) Esztergom,Dorog ? Valaki aki még errefele valósi esetleg motorozni egyet ? :)
Privátba kereslek
Szerintem azt csak félre nyomta
sziasztok
2006-os mitora kellene 1-2 apróság
vázon lévő szivatókar
jobb oldali lábtartó rugó
hengerfejen lévő hőgomba
szombathelyre kellene postázni majd
thx előre is
ha minden igaza nekem van Fahee:)
Hy!
Látom árulsz bontott cuccosokat.Engem az első képen látható csajról a Technics füles érdekelne.
Akit érdekel egy jó mito ajánlom figyelmébe!: http://motor.hu/motor_vpage.js...
hello misoc ez kullcsal lenjne vagy hoygan irj léygsz meg egy telo számot is esetleg..küszi előre..csáoo--széles utat..
heloo!érdekelne a hátsó ülés!:D menyiért lenne?.9HA adnál egy tolefonszámot megköszönnéM:Dszéles utat!
Vkinek esetleg nincs feleslegbe a tankra való kis cuccc amibe beleakasztod a leszoritót? Sajna nekem elveszett, igy meg elég szar hogy itt ott felakar nyilni a tank.
Okozhat.
Kihalt minden?
Sziasztok!Ma vettem egy evo 1_est és magasabb fordulaton elkezd szaggatni,meg 120-nál nem megy többet.A sport légszűrö okozhat ilyen gondot?
Hello
Ha télleg bontasz, akkor engem meg váltókar, hűtőfolyadéktartálykupak, plexi, hátsólábtartó, és tankleszorító gumi érdekelne.
Ha bontásra adod a fejed akk kérlek szolj
Ha az a citromsárga ami a képeidnél van, akkor az 6 sebességes, a 3 küllős 7 sebis; a 6 küllős meg 6 sebességes
Eladó még pár cagiva cucc.
Különolaj szivattyú, kompletten, hibátlan állapotban:3000Ft
Cagiva 125 gyári berugókar, sérűlés, törés mentes, hibátlan állapotú.: 2200Ft
Illetve továbbra is eladó főtengely, oldaldeknik(elephant), vízszivattyú, berugó szerkezett.

Alkudni lehet! :)

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes estét mindenkinek!
De utánna néztem több mint valószínű hogy 6os lesz a tied.
Hát én úgy tudom hogy a 2000évjárat után lettek 6osak.
hy all lenne egy kérdésem ugye a mitom 99-es akkor 7 sebességes vagy 6? még nincs nálam igy nem tudtam megnézni péntek fele lesz rendszámosan hozzák tiszaújvárosról
Hali! Felvettelek msn-en! Ha gondolod ott megdumáljuk...
Na hurkafej, hogy van a mito megcsinálta a szerelő mert ha nem akk bánhatod h nem jöttél paintballozni mert k**va jó volt:D Na majd legközelebb!
Lendkerék lehúzót hogy tudok csinálni mito-hoz? :D
Valaki aki csinált, elmesélné nekem?
de jó árba adom tényleg tompítóval 10 ezer... hűtőért mennyit adnál amugy?
Amugy azok a horpadások simán helyrehozhatóak.
Az szerintem Misocnak is van.