Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha szétbontanál egy mítot nekem kellene a hűtője
Szevasz, soha nem volt Evo hátsó ülésem, és sajnos tippem sincs honnan érdemes szerezni.
Talán kérdezd meg a www.prestigemotor.hu - nál a forgalmazót, hátha, bár óriási kibaszott balfaszok!
de van más alkatrész is, féktárcsa például de lehet énis szétbontok egy mitót egy az egybe szoval ha valakinek kell valami irjon és meglátom
Na mégegyszer
Kő arrow?
Pöpecek a képek!Ennek hatására én is dobtam fel új Galériát meg képeket!
Boccs, nem is te írtad, hanem zol2891, szóval ő dobjon egy telószámot ha megvan még.
Heló Randy! Te írtad hogy van eladó hátsó ülésed Evora!
Meg van még? Ha igen pls írj egy telószámot, mert érdekel!
Köszi.: Márk
hali!Kéne 1 kis segítség!Milyen olajat tegyek a váltóba és mennyi kell bele kb?a segítségetek előre is köszi
És ha kivágtam akkor a két oldalára kenjek még valami olaj és hőállópasztát? :D vagy elég a lap?
heló engem a motorról a hűtő érdekelne. az nem eladó? menyit kérnél érte?
Képet dobj csak fel vagy küldd el e-mailba : sige@freemail.hu
Műszaki rajzlap (vagy tömítéslap), olló, kalapács és kész is a tömítés, nekem abból van, ugyanolyan jó, mint az Athena szettből való ami, előtte volt. Külön ilyet nem fogsz kapni, mert ez csak a full csomagban van benne, az meg nekem 9400 volt 1 éve...
Valakinek nincs egy eladó kuplung felöli tömitése? Az enyém talán engedi ott az olajat 1 picit
na mutasd azt a képet :) csak kíváncsiságból
van egy szar állapotú arrow csövem, végdob nincs arrow hozzá egy polini carbont tudok adni mellé,kompletten 10 ezer ft, kép is van.
Dobtam fel egy uj galériát a gépröl nézzetek be!
evo2 re tud valaki használtan arrow vagy jolly csövet?
nem feltétlenül kell még
szimpla kíváncsiság
Még a szegecs se muszály, az enyémbe szegecs helyett egy csavar van
igen jó állapotban van, akkor ha érdekel telefonszámomra ird meg a címet és nevet, illetve azt hogy simán vagy törékenyként adjam fel..
06/30 560 56 38
szia vehetsz sima szivacsot kivágod méretre utánna szétszede a két fémet összenyomó popszegecset és utánna megint megszegecseled ennyi
És akkor ez tuti jó állapotban van igaz ?
7500 és már holnap reggel feladom
Mitoba légszűrőszivacsot honnan tudnék venni? Vagy vegyek ilyen táblásat és méretre vágjam? És hogyan tudnám berakni a szivacsot a helyére, mert a régit ( 2 ilyen fémszerű nem tudom micsoda) közül szedtem ki.
Köszi
Eladó gyári cagiva főtengely(mito1, elephant, freccia..stb)
alig használt, gyári állapotban. Tuning motorokba is. Adom hozzá a kuplung, és a külön olajzás fogakerekeket, illetve a gyújtás leszorító anyát.
Irányára: 8000Ft

Cagiva kuplung(mito1, elephant, freccia..stb) Kitünő, alig használt állapotban, komplett szettben(fogaskerekkel, stiftek, csapágyak,tűgőrgők, alátétek, csavarok ballansz fogaskerék, adok hozzá mindent)
Irány ára: 6800Ft

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu