Szevasz, soha nem volt Evo hátsó ülésem, és sajnos tippem sincs honnan érdemes szerezni.
Talán kérdezd meg a www.prestigemotor.hu - nál a forgalmazót, hátha, bár óriási kibaszott balfaszok!
Műszaki rajzlap (vagy tömítéslap), olló, kalapács és kész is a tömítés, nekem abból van, ugyanolyan jó, mint az Athena szettből való ami, előtte volt. Külön ilyet nem fogsz kapni, mert ez csak a full csomagban van benne, az meg nekem 9400 volt 1 éve...
igen jó állapotban van, akkor ha érdekel telefonszámomra ird meg a címet és nevet, illetve azt hogy simán vagy törékenyként adjam fel..
06/30 560 56 38
Mitoba légszűrőszivacsot honnan tudnék venni? Vagy vegyek ilyen táblásat és méretre vágjam? És hogyan tudnám berakni a szivacsot a helyére, mert a régit ( 2 ilyen fémszerű nem tudom micsoda) közül szedtem ki.
Köszi
Eladó gyári cagiva főtengely(mito1, elephant, freccia..stb)
alig használt, gyári állapotban. Tuning motorokba is. Adom hozzá a kuplung, és a külön olajzás fogakerekeket, illetve a gyújtás leszorító anyát.
Irányára: 8000Ft
Cagiva kuplung(mito1, elephant, freccia..stb) Kitünő, alig használt állapotban, komplett szettben(fogaskerekkel, stiftek, csapágyak,tűgőrgők, alátétek, csavarok ballansz fogaskerék, adok hozzá mindent)
Irány ára: 6800Ft
Talán kérdezd meg a www.prestigemotor.hu - nál a forgalmazót, hátha, bár óriási kibaszott balfaszok!
Meg van még? Ha igen pls írj egy telószámot, mert érdekel!
Köszi.: Márk
nem feltétlenül kell még
szimpla kíváncsiság
06/30 560 56 38
Köszi
alig használt, gyári állapotban. Tuning motorokba is. Adom hozzá a kuplung, és a külön olajzás fogakerekeket, illetve a gyújtás leszorító anyát.
Irányára: 8000Ft
Cagiva kuplung(mito1, elephant, freccia..stb) Kitünő, alig használt állapotban, komplett szettben(fogaskerekkel, stiftek, csapágyak,tűgőrgők, alátétek, csavarok ballansz fogaskerék, adok hozzá mindent)
Irány ára: 6800Ft
Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu