Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Mito1 benzincsap, és szép állapotú tanksapka mennyibe kerülne?
mito bontás:
érd:705377495
cagiva mito bontott alkatrészek eladok!
blok,gyujtás,power,kipufogo,telok,lámpák,ido
mszett,kábelköteg,
lánc,fogaskerék,lábtartok,hüt
hello: komplet müködö mito gyujtás:alaplap-lendkerék-tilisztor-trafó=25eft tudok adni.
elvitték áprilkát de jön a MITO
sziasztok:)voltam olyan béna h nem zártam le a 2005-ös mitom hátsó csomagtartóját.:S és elröptettem:S..lenne valakinek esetleg eladó?
sürgős lenne:Dnagyon:)
hát akkor lehet nem gyujtásbaj.nézd meg lendkerék ék a helyén van-e,,gyertya jó-e,ha ezek okék,akkor lehet kompresszió,karburátor,vagy membrán hiba.
Sziasztok.Kérdezném h a kereklámpás mitohoz mennyibe kerülne komplett gyujtásrendszer.mert már a tököm kivan.mindent cseréltem már rajta és mégsem indul.Szikra van de nem indul .Benzint is kap.Segitsetek
Sziasztok 2007 es mitohoz érdekelne sportkipufogó rendszer!
Hali mindenkinek!

Sűrgősen cserére eladó egy komplett 180ccm-es malossi cvf system szett cagiva 125-re!
Képek itt találhatóak:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ér
deklődni: malossisystem@citromail.hu
150/60 ZR 17 ill 110/70 ZR17 es méretben pályán használt többféle márkájú és tipusú gumi eladó...az utcaitól a versenygumiig!
ára 20tól 30000ig /garnitúra!

érdeklődni telefonon! 20/5140810
Köszi
titok ne hogy más meg vegye előlem meg meglepetésnek szánom de hivlak hogy ha már lesz rendszámom és csapathatjuk
Hy!
Mito1 benzincsapja mien elven működik? Mert az enyémen ha on vagy res-re állitom akkor nem folyik, csak ha vizszintesen van. (mármint kannába, beinditani sajnos még nem lehet)
És akkor ezek szeint mi lehet vele a gond? Vagy szerezzek be egy másikat?
RS 125 fórumba tettem fel eladó D208-at.. akit érdekel nézzen át oda
Üdv mindenkinek!

Van egy hibátlan full-full gyári cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, max 2000km ha van benne, cagiva elephant 1-2 be, mito1...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 10500Ft.

És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.

cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes estét mindenkinek!
ez mind van nekem is, csak egy köcsög henger+dugó hiányzik
viszi a 600as magyar forintot
Nah gyerekek van: gyújtás, világítások, duda, POWER SZELEP, ÖNINDÍTÓ^^ szóval úgy néz Ki nem soká röffenhetema géept csak a héten még suli és nem foglalkozhatoka mocival mer b.nőmnél van...-.-
Ahha értem már közsönöm szépen!
Nézd meg, itt az enyém, ez vasperselyes. Látod a hüvelyt felülről.
Általában domború dugó kell, de ezt a hengerfej típuskódja adja meg, olvasd le a tetején 200 és egy szám!
Valaki meg tudja mondani hogy honnan tudom hogy nikaszilos a hengerem vagy furható-e?Illetve azt hogy domború dugót vegyek vagy simát? Előre is kösszi!
hello. koplet tökéletesen müködö power motort akciosan=8eft tudok postázni. külön tekercset ki lenne az a hülye aki adna neked, semelyik bontos nem bontja meg a tekercsé bocsi.
Már holnap hozzátok is el? Na zsíííír. Milyen színű? Honnan veszitek?
valószinü hogy jövőhéten meg lesz rá a rendszám mert amit most néztem annak sincs rendszáma de aszonták 1 hét alatt kész van
és holnap már hozzuk is el dobok fel képeket holnap üdv
Ha hengert is kéne cserélni az azért elég gáz lenne, mert 100.000Ft felett van az áruk. 400Euró körül ami mai árfolyamon 120.000Ft. Elég csak a dugó meg gyűrű. 20-25-nél cseréld ki.