Értem, köszi. És esetleg nincs még mellette egy váltókar meg egy hátsó lábtartó? Vagy valakinek így egyben minden? Mert ha nem szükséges nem akarom külön rendelgetni őket
365ért megérte szerintem én az enyémet 410ért vettem olasz papírokkal 50ként igaz ez 2004 es évjáratú 15000 km volt benne szerintem kiválló állapotú minden gyári rajta kivéve a kipufot meg a karbit!EVOról annyit hogy ha ki van kötve a külön olajozásod (nekem így van) akkor vegyél bele Agip 2T racinget ezt már írták előbb is a topicban ha be van kötve akkor speed 2T rakjál bele!Átlag fogyasztás ha húzod neki megeszi a 7 literjét de az akkor van ha kihúzod a belét amugy ha lightosan mész olyan 4 literrel elmész vele! A benzinjelzőre akkor figyelj ha folyamat világít akkor már kéne tankolni de akkor még nem erősen ha már erősen világít akkor olyan 15 km és vége!
jah és mit kell tudni az EVO-ról olaj agip speed 2t vegyek bele? és alkatrész ellátás és mire figyeljek mert hát az evo teljesen más mint az aprilia számomra átlag fogyasztás? meg ha ki gyullad a tankolni kéne menni jelző akkor mennyi benzinem van még? és a power ugyanúgy 8000-től nyit? vannak tipikus evo jelenségek?
köszi a válaszokat
hello 99 évjáratu rendszámmal együtt került 365-be szerintem meg érte és adtak hozzá gumit jah és a tükrük is meg vannak csak kell valami alátét azt mondta az eladó mikor átveszem a mocit jövőhéten elviszem szervizbe ahol szét szedik és ha valami szar állapotban van azt ki cseréltetetti dugó ilyesmi de a hangja egézséges nem csörög csatog olyan mély öblösebb hangja van az rs-emnek teljesen más volt olyan visitós
Hello!misoc mito evoba nincsen gázbovden elosztód?magyarul az a fekete kis henger ami a 3 bovdent összefogja,kész a motor és most meg az a szar tört el
agip racing 2t 2800FT
10et veszel 11et kapsz:D
06306294424
gyári szép állapotu leömlö horpadásmentes=8eft
vég dob=10eft egyben egyrendszer=16eft ha kell csinálok képet is.
érd:7053377495
engem viszont érdekelne 1 olyan adat h milyen aksi kell bele 6 voltos 12 amperes vagy pont forditva?
gázeloszto ha van=1eft de meg kell nézni.
köszi a válaszokat
benzincsap=3eft