Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: km megható csiga=5eft
spirál=2eft
ülés reégi mitojé van rá lehet fabrikálni=5eft
féklámpa kapcsoló=1eft
ha kell postázni is tudom öket, érd:705377495
Sziasztok!
Cagiva Mito Evo-ba ( CRC 94-es ) keresek:
-hátsó ülést
- km meghajtót és spirált
- hátsó féklámpa kapcsolót
- és tank leszórító gumit
Ha valakinek valami van kérem jelezze!
Köszi
csá !
tükreid nincsenek?
ha vannak mennyiét?
Ismerős ez a név
Még nem megy, valószinűleg szimering, a lendkerék felöli oldalon, lehúzom meg nincs, de majd a szerelőnek remélem akad
Hurkafej megy már a mito?
CAGIVA MITO 125 alaktrészek: blok,power,karbi,gyujtás,önindito,bendix, telok,kipufogó,müszerfal,
idomok,lámpák,tank,kapcso
lok,gyujtáskapcsoló,fékek,.............
érd:7053774
95
Csáó srácok! Komplett sportkipuffot mennyiért lehetne rádobatni a Mitora? Teljesítményben és hangzásban nagy a különbség a gyárihzo képest?
Nekem kéne! Ha mondjuk Cakk-pakk 7 -ért megkaphatnám, amibe benne van a postaköltség is az neked beleférne ?
első féktárcsa kell valakinek akkor?mert akkor felhozom...
Nem a nyílás, hanem a rezonátor, azaz szinte az egész rendszer kialakításán múlik, a power-szelep az csak egy szűkítő alacsony fordulatra, mivel a gázdinamikára borzasztó érzékeny egy 2 ütemű gép. Amúgy nálam is 10500 és 11000 között érezni a teljesítménycsúcsot, ez a széria adat.
az hogy az adott 2T motor hol éri el a lóerőcsúcsát az nagyobbrészt a kipufogó nyilás kialakításán múlik és a power szelep csak egy része az egész egységnek
nekem 25ösként 12 ig huzott ott elment az erő de még utána forgott tovább bár ugye az kinzás már...most 160 asként még nem próbáltam még ugye járatás...
Azis lehet, meg gondolom egy sportkipuff is segithet valamit, mert jobban tudnak távozni a gázok stb...
oké akk normális jelenség,csak láttam pár olyan vidit ahol az evo-k 12-13-ezerig is húznak de akkor az már tuning miatt van valszeg.
A Mitok 10500-as fordulatnál érik el a nyomatékcsúcsukat, ott adja le a max teljesitményt, felette erőtlen, vagy sbességbe ki se pörög e fölé.
tettem már fel ide a forumba képet jövőhéten lesz galéria is addig be kell érni ezzel
Haalii fiúk!Megtudnátok mondani,hogy nektek meddíg húz a mito-tok?én ma néztem 8-11 ig húz igazán de 11felett eggyáltalán nem.Nektek hogy van?
na + egy mitos tegyél fel képet a mitodrol!
én tudok 7000 forint tökéletes állapot nem használt utánvéttel is küldöm
Hali,,,
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mivel jobb 14-41-es lánckeréktől a 14-43-as?
Hali megint én

Jó állapotú első féktárcsát milyen árban tud nekem valaki szerválni ? köszi :)
Valszeg uaz, mint nekem, hiányzik az ON állás kis szipkája, ami pár centire belelóg a tankba, így ami az alján marad az a tartalék. 2 csavar, szedd le a csapot és dugj bele vmi szívószálat, vagy vmi okosat, én még nem csináltam meg, szólj majd mit lehet belerakni!
Hali! Az mitől lehet hogy hiába megyek ON-nál álló benzincsappal ha kifogy a benzin hiába rakom RES-re csont üres már a tank
kössz Magyar
Pöpec! 365-ért :O. Az simán jó. Nagyon megérte. Használd egészséggel :)