Bibííí nekem már megvan :). CSekkold le iwiw-emen, ott több kép van 2004-es- arrow kipuff meg egyéb nyalánkságok . Legalább lesz még egy evo a városban :)
napokba vettem egy miot 2007-es de 0 km-es a kipufogótuningnál komplett rendszert kell cserélni vagy elég a hátsó dobot cserélni mer katalizátoros!segitségeteket megköszönném!
Halli srácok megvettem a 2004es évjáratú evo II esem 18000 kmrel és az lenne a kérdésém hogy minden gyári állapotú sehol egy karc semmi a blokk tiszta nem ereszti az olajat power hibátlanul működik tehát hibátlan(kopkopkop) hogy az evo II is olyan rövid ideig bírják mármint a henger mert azt írtátok hogy 15-20ezret bírnak ugye nem kell még cserélnem vagy ezt honnan fogom tudni? Válaszotokat előre is köszi!
Üdv:Zolika
Basszus :S megrendeltem a 14-41-t de majd telefonálok hogy nem-e lehetne 43-st meg 2 szemmel hosszabb láncot hozzá (mert gondolom az kell) Jt lánckereket meg Rk O gyűrűs láncot rendeltem. Jó lesz? Vélemény?
Hali srácok,,,
Annyit kérdeznék csak hogy nem tudja valaki hogy olaszországba mennyi az új gyári henger? És gyári hengerbe csak nicasilas henger van? Előre is köszi srá cok
hali!
kiszedtem az első fékbetétem, és az a kérdésem lenne hogy a két munkahengernek egszerre kell nyomnia a fékbetétet? mert ugye 2-2 nyomja akkor úgyértve hogy a négynek egyszerre kell működnie? ha húzom a fékem akkor mind a négynek össze kéne záródnia egyszerre ? Előre is köszi a választ
Hy
Kérnék egy árajánlatot egy mito váltókarra (rudazat nem kell), egy víztartály kupakra, és egy jobb oldali hátsó lábtartóra, de csak az a pici rész kell, amire a lábat kell tenni, rugó meg 3szög van.
és a küldés postai utánvétellel oldahó meg, vagy másképp is? Így a posta mennyi lenne?
Előre is köszi
ui.: Ma vizsgáztam "A" forgalomból Siker
napokba vettem egy miot 2007-es de 0 km-es a kipufogótuningnál komplett rendszert kell cserélni vagy elég a hátsó dobot cserélni mer katalizátoros!segitségeteket megköszönném!
Üdv:Zolika
-CZ O-gyürüs erösitett sárkidobós cross lánc-
Ez amúgy olaszországban a bolti ár?
99 évjáratú de nagyon jó állapotban van ma néztem meg
üdv
Annyit kérdeznék csak hogy nem tudja valaki hogy olaszországba mennyi az új gyári henger? És gyári hengerbe csak nicasilas henger van? Előre is köszi srá cok
kiszedtem az első fékbetétem, és az a kérdésem lenne hogy a két munkahengernek egszerre kell nyomnia a fékbetétet? mert ugye 2-2 nyomja akkor úgyértve hogy a négynek egyszerre kell működnie? ha húzom a fékem akkor mind a négynek össze kéne záródnia egyszerre ? Előre is köszi a választ
Kérnék egy árajánlatot egy mito váltókarra (rudazat nem kell), egy víztartály kupakra, és egy jobb oldali hátsó lábtartóra, de csak az a pici rész kell, amire a lábat kell tenni, rugó meg 3szög van.
és a küldés postai utánvétellel oldahó meg, vagy másképp is? Így a posta mennyi lenne?
Köszi