Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: nekem van power motorom jó állapotu.
ár=10eft ha kell postázni is tudom.
hello. komplet müszerfal=10eft
csak külön km-ora=5eft postázni is tudom.
az SKF cspágy boltban!Szimering-szimering!Teljesen mindegy ugyan az!A mérete a lényeg!Meg tetszés szerinti olaj!Attól függ keményebb teló vagy puhább kell!
Akkor jobban jártál végülis, még is csak olcsobb a motor. Pár oldalt ha visszaolvasol vki árult elektroniikát meg motort. Amúgy a nyelvet tisztisd ki.
a réztekercsen van egy rész ami fekete ugy néz ki hogy eléget
Szerintem az elektronikád halt meg inkább. De megkéne nézni, hogy felnyitod a tankot 8fölé forgatod és hogy kinyit-e vagy mozdulatlan marad.
meghalt a power motorom ! menyibe kerül egy másik?
Helló!
Mennyibe tudsz adni Mito-hoz működő KM órát?
megtudnád modnani milyen izzó megy bele? v egy képet rola?
Hy!
Eladó egy Shox Mondial bőrruha,XL-es méretben,valamint egy Shox Trace Rx-1 43-as sport csizma.A csizmán egy cipzár cserére szorul,valamint a ruha felső részén a bal zseb cipzára.2 éves a ruha,keveset használt,nem töredezett a bőr,szép állapotban, borulás mentesen eladó.Tel:30/254-23-68.Az árban meg egyezünk.A csizma fekete színű,ezüst csíkokkal.
Mint irtam akkor NEM müködik a powered.. EBből következtetve, nem fog nyitni, és ezért szarabbul fog menni. Nmr tudom hogy neked ez gond-e, nekem az lenne.
Mondjuk az első fajta sima az eléggé egy felnagyított kép, lehet hogy sűrű, de nem biztos. Szerintem ilyen autós boltokban nézz körül ott szerintem lesz.
Cseréld ki mindenhol és nem fog elütni . Jó kis sufnituningos Radioaktív minta nagyot dobna a respekten .
Köszi a választ de ez ilyen"lóbaszó" szövésűű és nekem ilyen sűrűszövésű kéne mert nagyon elüt egymástól!
ha nem ellenöriz az gond?
Hát akkor nem ellenöriz. Ergo- nem müködik.
köteget rendeltem csak biztosra akartam menni, köszi!
ha gyujtásra rakom és a power nem huszkogya a bovdeneket az gond?
Ma cserléltem olajat 9 decit tetem bele
Mito evo-ba milyen tipusu égők vannak? kép is jo meg tipusszám is
8deci 15w50 es kell bele elöirás szerint...én szoktam bele tenni 9 decit(inkább több mint kevesebb) és mikor milyet veszek...most pl:Agip racing 10w40 full sintetic van benne
Hali,,,
Valaki tudja hogy mito-ba, a váltóba kb: mennyi olaj kell? És milyet érdemes venni? Előre is kösszi srácok
"Tuning" boltokban lehet kapni, de láttam már Tesco-ban is .
1mX0,5m-es ívben lehet kapni és úgy vágod ki magadnak ahogy szeretnéd.
Itt találsz Radioaktív, láng és Biohazard mintásat meg persze simát is .
ALURÁCSOK
:):)
mármint hogy hirdeti és meglepődtem semmi sértés