üdv érdekelne pár alkatrész. a blokk működő állapotban van? lehet hogy minden kellene róla. blokk-karbi-power ami csak ahhoz kell hogy menyen menyit kérnél érte? üdv: Márkus Dani
szerintem igen..ahhoz nemvolt nyulva..és a szerelöhöz még ugy mentem oda :S szal mint ahogy Magyar mondja sztem is a gyujtás lesz mert az szét lett szedve
köszi h válaszoltál.amugy mind két oldalt lett cserélve..és nem én cseréltem hanem egy szerelö..ö is a gyujtást nézegette de aztmondta h ugy volt ahogy most összerakta..és mégse megy
hali. nagyon nagy gondba vagyok én irtam ide multkor hogy eltünt a blokkomból az olaj. és irtátok hogy fötengelyszimering..hát igen az volt a baj,elvolt repedve..na viszont ma ki lett cserélve és összeraktuk nem indul a kipufogo mindig egyet durran és annyi..nem indul be ha tudtok valami okosságot kérlek válaszoljatok köszii
Még nincs meg a Mito-m, csak amit néztem, azon nem működik :S
http://www.hasznaltauto.hu/2932356_cagiva_mito_1994
Ezt a mocit néztem, no km óra, törött a plexi, meg az az idom ami a fejidom és a tank között van, plussz az olalán a legalsó idom karcos csúszás miatt. Valamint a felniket újra kell festeni, mert lepattogott róla a cucc.
Szerintetek megér ennyit ez a motor?
sziasztok ez a motorom.van 1 ojan prblémám vele h nem indul.most lett cserélve benne alaplap meg cdi de semmi.szikra van 1et 2öt pöfög és kész.szerintetek mi lehet a baja?
segitsetek.széles utat mindenkinek
1pár hozzászolással ezelött irtam ide h nem indul a mocim.van szikra meg minden de mégsem .segitsetek kérlek
---------Mito--------
Ismeri valaki a gépet ?
http://www.hasznaltauto.hu/2932356_cagiva_mito_1994
Ezt a mocit néztem, no km óra, törött a plexi, meg az az idom ami a fejidom és a tank között van, plussz az olalán a legalsó idom karcos csúszás miatt. Valamint a felniket újra kell festeni, mert lepattogott róla a cucc.
Szerintetek megér ennyit ez a motor?
blok,gyujtása,telok,karbik,power,lámpák,mü
szerfal, fékek, lánc,
idomszettek,bendix, sárvédök,váz, kábel, feszszab,.........stb
érd:705377495
alaplap-lendkerék-cdi-trafo=25eft érd.
segitsetek.széles utat mindenkinek